Jeroen van den Broek
+31 (0)6-46 27 30 29 

jvdbroek@automotiveretail.nl

Jeroen van den Broek - Commercieel directeur bij CRM automotive retail

Jeroen van den Broek werkt sinds 1987 in de automotive retail. Vanaf 2004 is Jeroen werkzaam bij CRM en sinds 2009 partner bij CRM tezamen met Michel van Roon.

CRM heeft 25 jaar ervaring met auto retail en transformaties naar winstgevend(er) ondernemen. Met een jonge blik op de realiteit geloven we in de toegevoegde waarde van het het autobedrijf. Zowel voor de aankoop van nieuwe auto's, gebruikte auto's als reparatie en onderhoud. Maar het bestaansrecht van de automotive retailer is niet gegarandeerd.

De uitdagingen van vandaag lijken groter dan ooit. De klant oriënteert zich online, weet wat er te koop is tegen welke prijs en stelt hoge eisen aan het product, winkelbeleving én service. Hij is 3 klikken verwijderd van de beste deals. Wereldwijd. Hoe bereik je hem, kom je tegemoet aan zijn hoge verwachtingen en hou je onder aan de streep ook nog geld over?

Jeroen is automan pur sang. Gedreven professional, peoplemanager en netwerker met meer dan 25 jaar ervaring. Empatisch in de samenwerking maar kritisch in de analyse.

Zoekt altijd naar slimme en pragmatische oplossingen. Combineert zijn ervaringen als trainer, coach en automotive retailer.

<< Terug naar programma

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: