Ontmoet de expert aan een Kennistafel

Op deze editie van het Remarketing Event kunt u uw persoonlijke programma verder uitbreiden en samenstellen met een deelname aan een van de kennistafels of het bijwonen van een parallelsessie.
De kennistafels worden gehost door een of meerdere experts uit de remarketing sector en zij bespreken met u een van te voren bedachte stelling. Met collega's uit de branche kunt u de ‘tafelstelling’ bediscussiëren, zo verkrijgt u nieuwe inzichten en maakt u ook nieuwe contacten.

Kies een kennistafel of een parallelsessie
Via het online registratiesysteem kunt u in twee rondes van maximaal 30 minuten, kiezen uit diverse kennistafels of parallelsessies. De kennistafels zijn first come, first serve en biedt per tafel plaats voor maximaal 6 personen uit de primaire doelgroep. U ziet in het registratiesysteem wie zich al heeft ingeschreven en voor welke tafel. U kunt dus met meer keuzemogelijkheden uw persoonlijke kennisprogramma uitbreiden en samenstellen.

Bent u verantwoordelijk voor het occasion- of remarketing-beleid binnen uw organisatie? Dan kunt u zich voor een van deze tafels aanmelden* via de aanmeld-button.

Bij welke kennistafels schuift u aan?

Kennistafels:
Zaal: ....

Ronde 1: 
14.15 tot 14.45 uur


Ronde 2:
15.00 tot 15.30 uur

Pauze

Stelling Tafel 1:
Zonder Europa als import/export kanaal is 50% van de autobedrijven binnen 5 jaar verdwenen

Stelling Tafel 2:
‘U kunt absoluut uw voorraadmix optimaliseren en rendement verbeteren met jong gebruikte import auto’s’

Stelling Tafel 3:
Parallel importeren is geen risico, maar een verstandige keuze!

Tafelhost: 
Tim Teeuwen - INDICATA


Tafelhost: 
Marco van Kampen en Maarten Bömer - VDS Automotive Group


Tafelhost:
Michel Smit - Waardetaxaties.nl

*Aanmelden. Na bevestiging van uw registratie, ontvangt u van ons een aparte email. In dit bericht informeren wij u verder, hoe u dan een keuze voor een kennistafel en/of een parallelsessie kunt maken.

 

Het bezoeken van het Remarketing Event is gratis voor de primaire doelgroep bezoekers (remarketing managers, occasion managers, directies dealers, etc.). Toeleveranciers aan de primaire doelgroep betalen een toegangsprijs van € 249,- excl. 21 % BTW. Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: