Programma Remarketing 'Nieuwjaars' Lounge

Op donderdag 19 januari zal er weer een Remarketing 'Nieuwjaars' Lounge plaatsvinden op Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn. Deze Lounge staat geheel in het teken van BPM en ACM-regelgeving (De Autoriteit Consument & Markt) rondom de verhandeling en verkoop van gebruikte auto's in binnen en buitenland.

Programma
15:00 uur          Ontvangst bezoekers

16:00 uur          Actuele ontwikkelingen BPM bij Import en Export: Jan Rolleman - AMD automotive fiscalisten

16:30 uur          Geldt de verplichting van all-in prijzen ook bij occasions?: Marleen Holtslag - ACM (Autoriteit Consument & Markt)

17:00 uur          Remarketing ‘Nieuwjaars’ Lounge (aangeklede nieuwjaarsborrel)

19:00 uur          Einde (en start diner op uitnodiging van Partners)
 

Actuele ontwikkelingen BPM bij Import en Export
In deze presentatie gaat Jan Rolleman in op de nieuwste stand van zaken rondom de BPM-heffing bij invoer en uitvoer. Uit de nieuwste jurisprudentie zal hij concrete tips geven om de BPM-heffing bij invoer en uitvoer te optimaliseren. Ook geeft hij aan welke punten op dit moment nog in discussie zijn, zodat u ook daarmee alvast uw winst kunt doen.

Geldt de verplichting van all-in prijzen ook bij occasions?
Marleen Holtslag zal namens ACM vertellen over de regels rondom prijstransparantie bij de verkoop van auto’s, in het bijzonder rondom kosten rijklaar maken. Ze zal kort vertellen over het onderzoek naar deze kosten bij nieuwe auto’s. Aan de hand van een aantal voorbeelden zal zij vervolgens ingaan op de consequenties van deze regels voor prijsstelling in de tweedehands automarkt.

Hierbij aanwezig zijn?
Aanmelden voor de Remarketing Lounge van donderdag 19 januari 2017 kan via onderstaande button.

Reserveer deze middag en download hier uw vCalendar of iCalendar voor uw agenda.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: