Voldoet uw autogarantie aan de wet?

De wet- en regelgeving omtrent conformiteit en garantie is complex en diffuus, omdat deze voortkomt uit verschillende wetboeken en gecontroleerd wordt door verschillende instanties. Met de inmiddels ook in diverse massamedia verschenen verhalen dat de Bovag garantie wellicht een wassen neus is.

Is de Bovag Garantie inderdaad op zijn retour, of is er sprake van een storm in een glas water? Waaraan moet een autogarantie wettelijk voldoen - en voldoet uw garantieproduct aan de eisen? Als u hier meer over wilt weten en wil meepraten over dit onderwerp, kom dan naar de Remarketing Lounge op donderdag 12 oktober a.s. op Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn en zullen wij met onafhankelijke sprekers verder in gaan op dit dossier. 

Programma 12 oktober
15:15 uur          Ontvangst bezoekers
16:00 uur          Harald Bresser van Garantievragen.nl 
16:30 uur          Mr. H.W. Vis van advocatenpraktijk Vis
17:00 uur          Remarketing  Lounge (aangeklede netwerkborrel)
19:00 uur          Einde

Het bezoeken van de Remarketing Lounge is gratis voor de primaire doelgroep bezoekers (remarketing managers, occasion managers, directies dealers, etc.). Dienstverleners en toeleveranciers aan de primaire doelgroep betalen een toegangsprijs van € 99,- excl. 21 % BTW voor Remarketing Lounge. 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: