Technische Universiteit Eindhoven
Postbus 513
5600 MB EINDHOVEN

Leerstoel: Control Systems Technology

Faculteit: Faculteit Werktuigbouwkunde
 
Afdeling: Control Systems Technology
 
Functiecategorie: Hoogleraar (HGL)
 
Functie: Universiteitshoogleraar
 
Intern adres: GEM-Z 0.141
Tel: 040-247 5444
Tel (intern): 5444
Tel (bgg intern): 2796
Fax: 040-2461418
Email: m.steinbuch@remove-this.tue.nl

Auto is straks iPad op wielen

Prof.dr.ir. Maarten Steinbuch, Automotive Technology, hoogleraar

"Uitdagingen voor de toekomst zijn de automatische versnellingsbak, het verbeteren van energiemanagement systemen en drivability versus economy. Ook human technology interaction neemt toe, bijvoorbeeld het stuur dat gaat trillen als de bestuurder in slaap dreigt te vallen en de auto die afremt omdat de TomTom een rood stoplicht aankondigt."

Intelligente software voldoet straks aan alle wensen van de gebruiker. In 2040 verplaatsen we ons in elektrische auto’s die op afroep voorrijden, hun interieur afstemmen op onze gemoedstoestand en ons volledig automatisch, veilig, comfortabel en heel efficiënt van A naar B brengen. De auto van de toekomst is een iPad op wielen.” 

Wat doen deze ontwikkelingen nu met uw Remarketing strategie en hoe bepaal ik nu de restwaarde van deze toekomstige voertuigen? Deze vragen en andere zal Maarten Steinbuch met u proberen te beantwoorden op de 1ste Remarketing Lounge (nieuwe stijl) van 2016, op donderdag 7 januari a.s in onze nieuwe locatie: Expo Houten. Bezoekers kunnen de informatiemarkt van onze partners vanaf 15.00 uur al komen bezoeken.

Via de volgende link vindt u een foto reportage van de afgelopen Remarketing Lounge.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: