Natasja Ausema (1980) is inmiddels 14 jaar werkzaam in transport, logistiek en automotive. 
Na haar studie Communicatie is ze neergestreken bij een groot internationaal bedrijf. 
Door middel van een aantal studies heeft zij zich in korte tijd geprofessionaliseerd als insurance- en claimshandler.
Vervolgens studeerde zij af in Nederlands Recht. Voor haar afstudeeronderzoek op het gebied van algemene voorwaarden werd zij genomineerd als ‘Best Student’.

Natasja is een van de vooraanstaande specialisten op het gebied van (leverings-) voorwaarden en is onder anderen bedrijfsjurist voor Garantieverzekeraar Autotrust te Assen.

Contact: https://nl.linkedin.com/in/natasjaausema/nl

Garantie tot aan de deur? Do’s and Don’ts!

Op donderdag 4 juni 2015 vindt er weer een Remarketing Lounge plaats in Hotel Almere van der Valk die om 15.45 uur begint. Vanaf 17.00 uur begint de netwerk borrel. Voor deze bijeenkomst dient u te zijn aangemeld.

Titel:       “Garantie tot aan de deur? Do’s and Don’ts!”?
Spreker: Natasja Ausema 

Over de Presentatie (U kunt de presentatie downloaden als een pdf.)

Garantieclaims kunnen flink in de papieren lopen. Niet alleen de kosten voor reparaties zijn hoog, maar ook de tijd die u er zelf in moet steken is kostbaar en leidt u af van de verkoop.

Consumenten worden steeds mondiger en sociale media is een gewillige uitlaatklep voor gefrustreerde autobezitters.

Consumenten hebben in principe recht op garantie wanneer zij een product kopen. Bij voorbaat geen garantie geven is niet mogelijk. De wet en de uitspraken van rechters bepalen wat er wel en niet mogelijk is op het gebied van garantie. Maar wat betekent dit nu precies voor u als verkoper van gebruikte auto’s?

Deze presentatie geeft u de do’s and don’ts bij de verkoop van tweedehandsauto’s met betrekking tot het geven van garanties.

Aanbod komt een omschrijving van het juridisch kader. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt duidelijk hoe ver u de garantie kunt beperken en welke afspraken u beter wel of niet met consumenten kunt maken. We geven een aantal praktisch toepasbare tips en ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wilt u deze presentatie bijwonen? Meld u dan via deze link aan!

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: