Over de spreker:
dr. Meindert Flikkema (42) - is opgeleid in de econometrie aan de Rijksuniversiteit Groningen en na een loopbaanstart als organisatieadviseur sinds 2003 verbonden als associate professor aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Zijn vakgebied is Service & Innovatie Management, waarover hij doceert en publiceerde in nationale en internationale tijdschriften. Het werk aan de Vrije Universiteit combineert hij met een positie als lector bij NCOI en voorzitter van de Advisory Board van Van Benthem en Keulen Advocaten & Notarissen.

Remarketing Lounge 27 mei

Op dinsdag 27 mei vindt er weer een Remarketing Lounge plaats in Hotel Almere van der Valk die om 16.00 uur begint. Vanaf 17.00 uur begint de netwerk borrel. Voor deze bijeenkomst dient u te zijn aangemeld.

Titel:
Hoe zorg je dat klantloyaliteit voldoende oplevert?

Ondertitel:
Misverstanden over en mismanagement van (e)klantloyaliteit.

Over de presentatie:
De heersende gedachte over de relatie tussen klantloyaliteit en winstgevendheid is dat die positief is. Dat geldt echter lang niet voor alle loyale klanten.
Uit onderzoek blijkt dat het verband tussen loyaliteit en winstgevendheid veel kleiner is dan verwacht en soms zelfs opvallend klein. Het is dus de kunst om vast te stellen voor welke klanten geldt, dat het zin heeft om te investeren in loyaliteitsprogramma’s en hoe dan.
We weten namelijk ook uit onderzoek dat investeringen in loyaliteitsprogramma’s meestal niet leiden tot betere financiële prestaties en hogere groei. Soms echter wel en daarover gaat de interactieve presentatie van dr. Meindert Flikkema van de Vrije Universiteit. 
Ook zal e-loyaliteit aan bod komen, hoe ga je om met je online aangeboden dienstverlening in een digitale wereld waar transacties steeds vaker anoniem en “uit het zicht” plaatsvinden.

Aanmelden:
In verband met de vele voorregistraties zijn er geen plaatsen meer beschikbaar voor de Lounge op 27 mei a.s.

Vraag hier uw registratiecode aan voor de volgende Remarketing Lounge donderdag 25 september 2014 in Almere.

Registratie voor de lounge is conform de bezoekersreglementen.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: