Over de spreker:
Rogier Kuin (1973) werkt sinds 2008 bij BOVAG als manager Politiek & Overheid. Na zijn studie Bestuurskunde aan deUniversiteit van Twente start Kuin als consultant arbeidsmarkt-vraagstukken bij Orbis. 
Daarna komt hij al bij BOVAG in dienst als hoofd Onderzoeksdienst en hoofd Fiscale Dienst. Hij maakt een uitstap in de branche naar Ecorys als beleidsadviseur kilometerprijs. Nu alweer ruim zes jaar maakt Kuin onderdeel uit van het lobbyteam van BOVAG.

De afdeling Politiek & Overheid houdt nauwgezet de politieke ontwikkelingen in Nederland en de Europese Unie in de gaten. De afdeling adviseert BOVAG en haar bestuursleden over standpunten richting Den Haag en Brussel, brengt de politieke besluitvorming in kaart en behartigt de belangen van BOVAG-leden bij politici en ambtenaren.

Remarketing Lounge 25 september

Op donderdag 25 september vindt er weer een Remarketing Lounge plaats in Hotel Almere van der Valk die om 16.00 uur begint. Vanaf 17.00 uur begint de netwerk borrel. Voor deze bijeenkomst dient u te zijn aangemeld.

Titel:
Uitkomsten van de Autobrief 2 en Miljoenennota en de gevolgen voor de Remarketing sector.

Over de presentatie:
De presentatie van Rogier Kuin, op donderdag 25 september tijdens de derde Remarketing Lounge van 2014, bestaat uit een inventarisatie naar de autobelastingen van nu en in de toekomst (Autobrief 2 van het Kabinet Rutte 2014), met de fiscale gevolgen voor de automotive en aandacht voor de Remarketing sector; inclusief de uitkomsten van de Miljoenennota, gepresenteerd op Prinsjesdag 16 september 2014.

Presentatie:
Hier vindt u de presentatie (pdf) terug van Rogier Kuin. 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: