10 jaar Remarketing Event!

Dit jaar vindt het 10e Remarketing Event plaats! Binnekort informeren wij u over de locatie van deze bijeenkomst.

Het thema van deze dag is: 

“Remarketing van morgen: meer occasions, meer snelheid, meer opbrengst.” 

Dit thema wordt uitgewerkt in de verschillende facetten van bedrijfsvoering: 

Wie ben je?
Ben je een dealer die eigen-merk occasions verkoopt om klanten voor de werkplaats te binden? Ben je een universele garage met regiofunctie? Ben je een kleine, flexibele specialist? Een scherp antwoord op deze vraag is essentieel voor de remarketing van morgen.

Wat is je strategie?
Ga je voor hoge omloopsnelheid met lage marges? Dan kies je bijvoorbeeld voor A- en B-segment auto’s tussen 3 en 8 jaar oud. Of richt je je als specialist juist op een specifieke markt waarin je hoge marges rekent? Wellicht met exotische auto’s of oldtimers? Hierin kunnen marketeers en adviesbureaus een rol spelen en die zijn als partner aan het Remarketing Event verbonden.

Welke auto’s koop je in? En waar?
Koop je je auto’s nog ‘live’ in bij de groothandel of de leasemaatschappij? Maak je vaak gebruik van de diensten van een (online) veilinghuis? Of heb je zo je eigen inkoopkanalen? Tijdens het Remarketing Event 2020 kun je kennis maken met tal van aanbieders en verkoopplatforms en komen ook andere dienstverleners aan bod, zoals taxatiesystemen en importbedrijven.

En dan: wie zijn je klanten? En hoe verkoop je je occasions?
Maak je gebruik van de bekende online-kanalen? Er zijn ook allerlei dienstverleners die je kunnen helpen om je auto’s daar nog beter aan te bieden. Want een juiste online presentatie is essentieel voor je bedrijfsvoering. Ook dit facet krijgt op Remarketing Event nummer 10 alle aandacht! 

Wat kunt u allemaal verwachten op deze 10de Jubileum editie?
Dit volledig gefaciliteerde netwerk-congres begint om 12:00 uur met een aangeboden lunch op het speeddate- en netwerk-plein. Rondom het netwerkplein is de 'Remarketing straat' ingericht, waar u kennis kunt maken met de partners van dit evenement. 
Vanaf 13:00 uur start het inhoudelijke programma met een Keynote spreker(s) en krijgt u vanaf 13.45 uur de mogelijkheid om uw kennis op het gebied van occasionbeheer, in verschillende break-out en parallelsessies verder uit te diepen. U kunt ook discussiëren over specifieke onderwerpen aan de zogenoemde kennistafels welke worden gehost door experts uit de remarketing sector.
Met de nodige netwerkenmomenten onderbroken, zal om 16:30 uur een inspirerende gastspreker het plenaire programma afsluiten, waarna u in de gelegenheid wordt gesteld om tijdens de gezellige brancheborrel en afsluitende walking diner met uw relaties na te praten over de onderwerpen die deze dag zijn gepasseerd.  

Binnenkort informeren wij u over de onderwerpen en sprekers.

Hierbij aanwezig zijn?
Aanmelden voor het Remarketing Event kan nu al via onderstaande button.

https://www.remarketingevent.nl/foto/2868/300/Banners%20en%20buttons/button-meld-u-hier-aan_animated.gif

*Het bezoeken van de Remarketing Lounge is gratis voor de primaire doelgroep bezoekers (remarketing managers, occasion managers, directies dealers, etc.). Toeleveranciers betalen een toegangsprijs van € 249,- excl. 21 % BTW. 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: