De occasionmarkt van morgen...

Kennis van actuele remarketing-trends is onmisbaar om anno 2018 auto’s in- of te verkopen. Door het toenemende gebruik van data, verandert ook het traditionele autobedrijf steeds meer in een professioneel (Data)informatieverwerkingsbedrijf.

Hieronder vindt u de presentaties van het Remarketing Event van 7 juni jl. in Baarn. U kunt ze als een pdf. downloaden.

Reserveer donderdag 11 oktober 2018 ook in uw agenda en download hier uw vCalendar of iCalendar voor de Remarketing Lounge!
 


De 2de hands autobranche die 1.2 miljoen auto’s per jaar verkoopt aan particulieren. Wat gebeurd er met de 2de hands auto markt indien ze elektrisch en autonoom gaan rijden?

Op 18 januari hield Vincent Everts tijdens de Remarketing Lounge van 18 januari in Baarn, een verhaal over de effecten van digitale technieken op de autobranche en hoe dit leidt tot zelfrijdende elektrische auto's die niet meer 95% van de tijd stil staan. Wat gaat de 2e hands auto branche ermee doen? Volgens de aanwezigen zal 50% van de nieuwe auto's elektrisch zijn en zal 45% volledig autonoom rijden. Dit leidt tot 33% goedkopere 2de hands plofauto's omdat mensen ze minder snel zullen kopen.

Presentatie Vincent Everts - Toekomst van de mobilitiet (pdf.)

Op deze pagina vindt u een Videoverslag.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: