VDS Automotive Group b.v.

Heerewegh 28

2731 BM Benthuizen

E-mail: info@vdsautomotive.com

Web:   www.vdsautomotive.com

Tel. 079 - 593 94 45
 

Nieuwsberichten van VDS Automotive Group

VDS Automotive Group: maatwerk op het gebied van import services, export services en groothandel

VDS Automotive Group is al sinds 1999 een toonaangevend dienstverlener binnen de autobranche. Wij bieden maatwerk op het gebied van import services, export services en groothandel. Dit doen wij onder andere voor autobedrijven, dealers en leasemaatschappijen.

Import
Wat import betreft zijn wij een echte full service aanbieder. We verzorgen indien gewenst de verscheping of het wegtransport en kunnen vervolgens de benodigde technische ombouw conform EU-richtlijnen in de eigen werkplaats verzorgen. Ook de keuring door de keuringsinstanties TÜV, DEKRA en RDW wordt op locatie uitgevoerd. Eenmaal gekeurd doen wij zelf de bpm-aangifte bij de Belastingdienst. Uiteraard zorgen we er hierbij altijd voor het laagst mogelijke bpm-bedrag.

Export
Op het gebied van export leveren wij diensten die het gemakkelijker maken om grensoverschrijdend te handelen in voertuigen. Denk hierbij aan een Kfz-Brief, een Zollkennzeichen of onze bpm-overname-service waarbij de rest-bpm binnen 24 uur wordt overgemaakt. Ook is er een online portal waarmee onze relaties eenvoudig en foutloos een online exportdossier kunnen aanmaken en beheren.

Groothandel
Voor occasionmanagers die internationaal voertuigen willen bijkopen, maar hier zelf niet de gelegenheid, capaciteit, ervaring of middelen voor hebben, biedt VDS een passende oplossing. Dankzij onze strategische samenwerking met de beste leveranciers, zijn wij de laatste jaren uitgegroeid tot een solide groothandel met een ruime voorraad Europese en Amerikaanse voertuigen. Door dit schaalvoordeel profiteren onze relaties van een groot aanbod tegen de scherpste tarieven. Wij leveren de beste deals, showroom-klaar en geleverd op Nederlands kenteken.

Meer weten?
Bent u op zoek naar een dienstverlener die direct meerwaarde kan bieden voor uw bedrijf? Neem dan vandaag nog contact op voor een persoonlijk advies!

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Organisatie en mediapartner