Voertuig Documentatie Centrum

De Overmaat 42
6831 AJ  Arnhem

Postbus 4177
6803 ED Arnhem

Tel:  026-323 0960
Fax: 026-323 0968

Email: info@vdcnederland.eu
Web:  www.vdcnederland.eu

Voertuig Documentatie Centrum

Voertuig Documentatie Centrum (VDC) is provider van de RDW en als zakelijke dienstverlener gespecialiseerd in nationale en internationale registraties van voertuigen. Door middel van haar applicaties RegistratieXpert & ExportXpert faciliteert VDC in de optimalisatie van uw interne bedrijfsproces. Het registreren van voertuigen is zeer eenvoudig, snel en ieder voertuig wordt voorzien van een uitgebreid Elektronisch Voertuig Dossier. Met behulp van het Elektronisch Voertuig Dossier kunt u de Belastingdienst en de RDW aantonen dat u een voertuig conform wet- en regelgeving heeft geregistreerd.

De wet- en regelgeving rondom het registreren van voertuigen is onderhevig aan verandering en de naleving is strenger geworden. VDC werkt al geruime tijd rechtstreeks samen met diverse overheden binnen Europa om te zorgen dat haar processen volledig aansluiten op de geldende wet- en regelgeving. Hierdoor is de continuïteit in onze processen geborgd.

Met het Automotive Facility Center te Weeze (Duitsland) is VDC geheel ingericht op de laatste veranderingen in het toezien op wet- en regelgeving en faciliteert zij vanaf deze locatie de export en import van voertuigen tegen de kortst mogelijke doorlooptijd.

Wat kunnen wij voor u betekenen:

  • Exportdienstverlening
  • Importdienstverlening
  • Advisering op het gebied van BTW en BPM
  • Applicaties voor  voertuigregistratie; RegistratieXpert & ExportXpert
  • Volledige administratieve ontzorging van uw proces; van inkoop tot verkoop
  • Dienstverlening Dekra (o.a. keuring en voertuigidentificatie) op het Automotive Facility Center

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: