Macadam
Tankval 3
2408 ZC Alphen aan den Rijn
Tel: + 31 (0)172 475490

E-mail: macadam.nl@macadam.eu
Web:   www.macadam.eu/nl  

Macadam Nederland

Sinds 1993 levert Macadam aan de praktijk getoetste oplossingen en geavanceerde ondersteuningssystemen aan alle partijen die betrokken zijn bij het eindecontract- en remarketingproces in de autosector.

Ons doel bestaat erin om klantgerichte diensten aan te bieden op het vlak van afspraakbeheer en logistiek, transparante inspecties, facturatie-integriteit en betrouwbare data op het gebied van voertuigremarketing.

Eindecontractinspecties : WAAR U WILT, WANNEER U WILT

De kernactiviteit van Macadam is de inspectie van eindecontractvoertuigen in opdracht van lease maatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. We zijn actief in alle West-Europese landen en we inspecteren de voertuigen ofwel ter plaatse bij de klant, ofwel op een centrale locatie.

In de loop der jaren zijn we marktleider geworden op het vlak van nauwgezette, consistente en snelle serviceverlening aan alle partijen die op welk niveau dan ook betrokken zijn bij het remarketingproces.

Wij zijn:

Nauwgezet, omdat al onze inspecteurs ingehuurd, opgeleid en van materiaal voorzien worden door Macadam en omdat ze gecontroleerd worden aan de hand van ons unieke Kwaliteitsprogramma.

Consistent, omdat het ons doel is om altijd gelijkwaardige inspecties uit te voeren voor al onze klanten in heel Europa.  Consistentie en transparantie liggen aan de basis van onze goede relaties met eindklanten (bestuurders en kopers).

Snel, dankzij onze unieke aanpak die de doorloopsnelheid van een zwaar proces drastisch verlaagt op alle niveaus van de eindecontractinspectie en aanverwante activiteiten.
 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: