GasPedaal.nl 
Onderdeel van TMG 

Basisweg 30 
1043 AP  Amsterdam

Tel.: (088) 82 401 36    

Mail: Info@gaspedaal.nl 
Web: www.gaspedaal.nl

GasPedaal.nl, de snelste weg naar jouw nieuwe auto

Zoeken op één plek naar jouw nieuwe auto, dat kan op GasPedaal.nl. Gebruikers van de zoekmachine wordt de mogelijkheid geboden om middels één zoekopdracht in 15 autoportals en aangesloten autodealers te zoeken. Hiermee biedt GasPedaal.nl een snelle en objectieve zoektocht naar een occasion middels een totaal overzicht. 

Sinds 2013 is gestart met het bieden van direct verkeer naar autodealers vanuit GasPedaal.nl. Bezoekers krijgen de keuze om direct de auto bij de dealer te bekijken of om naar een autoportal te gaan. Het aansluiten als dealer is mogelijk via een groot deel van de dataleveranciers. Interessant aan deze manier van adverteren is het direct aangaan van een relatie met de bezoeker op de site van de dealer. Hierdoor heeft de dealer zelf invloed op de 'call to actions' op zijn site. Wil men liever een telefoontje, een ingevulde offerte aanvraag of een e-mail? De detailpagina van de auto (VDP) hier goed op inrichten is van groot belang en kan met een aantal simpele acties goed opgezet worden.

Opvallend aan de propositie van GasPedaal.nl, is dat de dealer niet betaald voor een abonnement, maar alleen voor het verkeer dat naar zijn detailpagina’s komt. 

Facts: 

  • GasPedaal.nl is sinds 2014 geheel in handen van Telegraaf Media Groep. 
  • Ruim 2 miljoen bezoekers per maand 
  • Meer dan 300.000 occasions via dealers en portals 
  • Ook importauto’s en particulier aanbod beschikbaar, naast de 300.000 occasions.  

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: