Meer weten?
Kijk op findiovoorauto.nl of neem telefonisch contact met ons op. Voor al uw vragen over autofinancieringen of voorraadfinanciering neem contact op met de afdeling Accountmanagement op (020) 312 51 82 of stuur een e-mail naar accountmanagement@findiovoorauto.nl

Wie is Findio voor auto?

Hebt u meer financiële ruimte nodig om te ondernemen? Bent u op zoek naar een partner die u zekerheid biedt? Wij zijn Findio voor auto, uw specialist in autofinancieringen, en wij helpen u graag.
 
We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden vanuit onze ruime ervaring in en kennis over de automotive-sector. Als onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V., specialist in consumptief krediet en financial lease, bieden wij u zekerheid. Dit doen wij door uw klanten te helpen met hun financiering, maar ook door uw eigen bedrijf te helpen met voorraadfinanciering.
Zo kunt u met een gerust hart ondernemen.
 
Wilt u met ons samenwerken?
Al veel ondernemers gingen u voor. We werken samen met grote dealerholdings en met een ruim aanbod aan dealers van auto’s, motoren, caravans en campers. Zij waarderen onze dienstverlening op maat en verkopen meer dankzij onze financieringen. Met Findio voor auto bent u verzekerd van een partner die uw business als geen ander begrijpt. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking. U ook?

Waarom samenwerken met Findio voor auto?
Als u kiest voor Findio voor auto, kiest u voor een partner voor de lange termijn. Wij verzekeren u van:

  • ruime kennis en ervaring op het gebied van automotive
  • al uw krediet onder één dak
  • scherpe tarieven gebaseerd op wederzijds partnerschap
  • digitale oplossingen voor dealermanagementsystemen van Autodata, VWE Automotive, Used Car Controller of Autosoft om uw auto’s gemakkelijk te adverteren en te beheren op meerdere autoverkoopsites 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: