CitNOW Video Benelux B.V.

De Cuserstraat 93
1081 CN Amsterdam

Tel: +31 (0)85 - 0167774

Email: sales-nl@citnow.com
Web:  www.citnow.eu

Over CitNOW Video Benelux

CitNOW is een leverancier van videodiensten voor de automotive. We maken het voor onze klanten gemakkelijk om effectief gebruik te maken van video.

Video, op de juiste wijze toegepast in de showroom, geeft transparantie. Transparantie leidt tot vertrouwen. Het vertrouwen van de klant leidt tot hogere verkopen en omzet.

Het gedrag van klanten is gewijzigd. Veel van de informatie die nodig is om een aankoopbeslissing te nemen, is online beschikbaar. Dit heeft een sterke invloed op de gang van zaken in de showroom en de wijze waarop klanten willen worden behandeld. In aftersales is de situatie vrijwel hetzelfde. De mogelijkheden voor upselling zijn beperkt. Klanten hebben weinig tijd en vertrouwen steeds meer op internet en andere technologieën om dingen gedaan te krijgen. En dat geldt ook als het om hun auto gaat.

Eén van de dingen die wij bij een eerste kennismaking met dealers bespreken, is de rol van video in het salestraject. Er zijn veel mogelijkheden om u te onderscheiden, de bestaande beleving te verbeteren en daadwerkelijk toegevoegde waarde te bieden met een CitNOW videopresentatie.

Er werken momenteel circa 80 mensen bij CitNOW. We zijn actief in diverse internationale markten. We startten onze activiteiten in het Verenigd Koninkrijk en ons hoofdkantoor bevindt zich in Wokingham, Berkshire (circa 80 kilometer ten westen van Londen). Ons productontwikkelingsteam is gevestigd in Stirling, Schotland.

De eerste live videotoepassing werd door CitNOW ontwikkeld voor Honda UK in 2008.

Waar kwam het idee vandaan?

Het kwam eigenlijk door een toevallig gesprek in de wandelgangen met de Marketing Director van Honda UK. Hij zou graag willen dat zijn klanten de auto’s konden bekijken zonder naar de showroom te hoeven komen. Het eerste product dat we enkele jaren later maakten, was een toepassing met ‘live video’. Hierbij was het de bedoeling dat de verkoper via de telefoon met de klant sprak en tegelijkertijd een camera op de auto gericht hield. In technisch opzicht werkte het wel. Maar de toepassing bleek voor veel dealers moeilijk uitvoerbaar. Daarom ontwikkelden we onze eerste sales-app op het Apple-platform. BMW was de eerste fabrikant die CitNOW Sales implementeerde. Dat is nu drie jaar geleden. Ze gebruiken op dit moment nog steeds de nieuwste salesversie en onze workshop-app in hun netwerk in het Verenigd Koninkrijk.

Op dit moment werken we samen met meer dan 28 fabrikanten en importeurs. Gewoonlijk gaat de belangstelling in eerste instantie uit naar sales en aftersales. Nu is ook onze nieuwste web-app beschikbaar. Deze werd als eerste gebruikt door Volkswagen, de eerste fabrikant die de toepassing integreerde met hun Used Car Locator in het Verenigd Koninkrijk.

Wat doen we precies?

CitNOW bestaat uit een reeks eenvoudig te gebruiken videoplossingen. Succes en rendement wordt gemeten door middel van onze online dashboards en uitgebreide rapportering. We verrijken de beleving door middel van integratie van nuttige toepassingen van derden. Onze ondersteuning is van wereldklasse, met toegewijde trainers in het veld en een klantgericht supportteam.

Om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt, en erop toe te zien dat onze klanten een uitstekend rendement halen uit hun investering, leggen we de nadruk op een aantal zaken. We luisteren, en dat doen we vaak. We investeren uitgebreid in mensen. We zorgen ervoor dat onze toepassingen eenvoudig en intuïtief te gebruiken zijn. Onze productontwikkelingsstrategie is ambitieus. Uiteindelijk gaat het erom een fantastische beleving te bieden aan iedereen die investeert in CitNOW.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: