Partners


CARFAX Nederland BV

Herengracht 124-128
1015 BT Amsterdam

Email: info@carfax.nl

Web: www.carfax.nl

Nieuwsberichten van CARFAX 

CARFAX Nederland BV

Het CARFAX-rapport helpt autobedrijven met het sneller verkopen van gebruikte auto’s voor een betere prijs. Ook bij de inkoop en inruil is het CARFAX-rapport een onmisbare tool. CARFAX is al meer dan 10 jaar actief in Europa en alweer enkele jaren in Nederland. Het Amerikaanse moederbedrijf CARFAX Inc. bestaat sinds 1984 en heeft ruim 900 werknemers. CARFAX is verbonden aan R.L. Polk en IHS Markit.

Op dit moment heeft CARFAX in de VS en Canada een complete database waarin continue het gehele wagenpark wordt gevolgd met medewerking van 92.000 bronnen. In de wereldwijde database van CARFAX zijn 20 miljard records te vinden. In Europa is reeds een database gerealiseerd met 180 miljoen unieke chassisnummers en worden in Zweden, Spanje, Nederland en Slovenië lokale rapporten uitgegeven. Sterke Nederlandse partnerships met o.a. AutoTrack en Opel Nederland maken dat CARFAX al niet meer weg te denken is in Nederland. 

De rapporten bevatten informatie die afkomstig zijn vanuit vele verschillende bronnen, waaronder (-sub) overheden, ministeries, verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen en autobedrijven. De rapporten bevatten gedetailleerde informatie over het aantal eigenaren, het gebruik van het voertuig, schades, eigenaren, diefstal, kilometerstanden en andere waardevolle vermeldingen. In Nederland heeft CARFAX de unieke beschikking over universele onderhouds- en reparatiehistorie van een gedeelte van het wagenpark.

De missie van CARFAX Europe is om de gebruikte autohandel binnen Europa tot een veilige en transparante plek te maken. CARFAX is er niet alleen om de consument te helpen om beter geïnformeerde aankoopbeslissingen te maken, maar is vanwege haar sterke data portfolio een zeer interessante partner voor de gehele voertuigbranche.
 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: