CARFAX Nederland BV

Herengracht 124-128
1015 BT Amsterdam

Email: info@carfax.nl

Web: www.carfax.nl

Nieuwsberichten van CARFAX 

CARFAX

CARFAX Europe GmbH is Gevestigd te München en sinds 2007 actief in Europa. Het Amerikaanse moederbedrijf CARFAX Inc. bestaat sinds 1984 en heeft ruim 800 werknemers. CARFAX is verbonden aan R.L. Polk en IHS Markit.

Op dit moment heeft CARFAX in de VS en Canada een complete database waarin continue het gehele wagenpark wordt gevolgd met medewerking van 92.000 bronnen. In de wereldwijde database van CARFAX zijn zo’n 17 miljard records te vinden. In Europa is reeds een database gerealiseerd met 140 miljoen unieke voertuigen en worden in Zweden, Spanje en Slovenië lokale rapporten uitgegeven.

In nog een aantal landen gaan de ontwikkelingen erg snel, waaronder Nederland. De rapporten bevatten informatie die afkomstig zijn vanuit vele verschillende bronnen, waaronder (-sub) overheden, ministeries, verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen en autobedrijven. De rapporten bevatten gedetailleerde informatie over het aantal eigenaren, het gebruik van het voertuig, schades, meldingen van diefstal, kilometerstanden en andere waardevolle vermeldingen die helpen voor consumenten de juiste aankoopbeslissing te maken.

De missie van CARFAX Europe is om de gebruikte autohandel binnen Europa tot een veilige en transparante plek te maken. CARFAX is er niet alleen om de consument te helpen om beter geïnformeerde aankoopbeslissingen te maken, maar is ook vanwege haar sterke data portfolio een zeer interessante partner voor de voertuigbranche.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Organisatie en mediapartner