BYNCO.com

030 - 207 42 20

Email: info@bynco.com
Web:   www.bynco.com/nl

Over Bynco

Starten met 100% online occasionverkoop?
Consumenten gaan steeds vaker online over tot de aankoop van een tweedehands auto. Steeds meer partijen bieden hun occasionaanbod aan via het e-commerce-platform van Bynco. Dit zorgt voor een groot aanbod voor consumenten en geeft partners een landelijk bereik. Op dit moment zijn meer dan 20 dealers en leasemaatschappijen actief op het platform van Bynco. “Partijen die zich willen aansluiten moeten aan onze eisen en richtlijnen voldoen”, aldus Jeroen Veldman, general manager van Bynco. “Zo blijft niet alleen de kwaliteit van het aanbod, maar zeker ook ons e-commerce proces gewaarborgd. Wie interesse heeft, kan altijd contact opnemen voor de mogelijkheden. We staan altijd open voor nieuwe partnerships.”

Een derde van de daadwerkelijke bestelmomenten vindt plaats in het weekend. 40% wordt buiten de openingstijden van de dealer besteld. Ruim 6% van alle bestellingen vindt plaats tussen 00:00 uur en 03:00 uur. “Dit zijn momenten dat onze partners vaak minder snel kunnen reageren, terwijl snelheid voor kopers juist steeds belangrijker is. Bynco is een digitale verkoper die 24 uur per dag beschikbaar is en 365 dagen per jaar werkt. Wij brengen geen leads maar daadwerkelijk verkooporders voor onze partners”, aldus Veldman.” 

De voordelen van verkoop via Bynco:
•    365 dagen, 24/7 uw digitale verkoper
•    Geen leads maar verkooporders
•    Geen investering in e-commerce nodig
•    Hogere omloopsnelheid van uw voorraad
•    Met 1 druk op de knop live
•    Koppeling met alle VMS’en beschikbaar
•    No cure, no pay

Over Bynco
Bynco is de grootste webshop voor occasions van Nederland. Bynco is Thuiswinkel gecertificeerd, RDW erkend en maakt gebruik van een onafhankelijke derdengeldenrekening, bij GoCredible, om geld te parkeren. Bynco heeft met haar online-concept al diverse awards gewonnen voor de vernieuwende, digitale en creatieve aanpak (SpinAward, DIA Award). 
 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: