BCA Autoveilingen

De Landweer 4
3771 LN Barneveld
Tel: +31 (0) 342 40 45 40

E-mail: info.nl@bca.com
Web:    www.bca.com

EUROPA’S NR. 1 IN AUTO REMARKETING

BCA Autoveiling is onderdeel van het Britse BCA Marketplace, Europa’s nr. 1 in auto remarketing. Met diverse online veilingen, een fysieke locatie in Barneveld en gecombineerde veilingen worden personenwagens, bedrijfswagens, motoren, vrachtwagens en bijzondere voertuigen verhandeld. De BCA Marketplace opereert in negen landen in heel Europa op 50 locaties met activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje, en Zweden. Daarnaast organiseert BCA online exportveilingen om aan de werking van de markt te voldoen in meer dan 30 landen waaronder Oostenrijk, België, Polen, Roemenië en Servië.

BCA organiseert in Nederland meer dan 500 veilingen per jaar en veilt zo’n 1.000 voertuigen per week. Wij brengen verkopende en kopende partijen succesvol samen op de veilingvloer. Naast veilingexpertise leveren wij voor al onze klanten uitstekende service op het gebied van objectieve inspectie en waardebepaling van het voertuig, transport, snelle afhandeling van facturatie en adviseren wij bedrijven over het eigen remarketing-proces. Onze activiteiten hebben we ondergebracht in drie pijlers: Veiling, Inkoop en Consultancy.

BCA biedt haar klanten een optimaal resultaat op het re-marketen van voertuigen. Naar zowel kopende en verkopende partijen willen we kennispartner zijn, transparantie in de automotive markt bieden en een ontzorgende rol innemen in de business to business remarketing van voertuigen. Om dit te bereiken verbeteren we continue onze eigen organisatie en verkoopkanalen en streven we naar duurzame relaties.

  • Meer dan 50.000 actieve Europese kopers per jaar
  • 1.100.000 voertuigen verkocht per jaar
  • 50 locaties in 9 landen
  • Regionaal ondersteuningsteam voor internationale handel
  • 70 jaar ervaring in de handel van gebruikte voertuigen
  • Breed assortiment van diensten aangepast aan uw behoeften

Meer weten over de diensten van BCA?

Bel 0031(0) 342 40 45 40 en wij komen graag bij u langs!

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: