AVN Remarketing
Amerikastraat 16
5171 PL Kaatsheuvel
Tel: +31 88 4470700  

E-mail: info@avnremarketing.nl
Web:    www.avnremarketing.nl

Remarketing = topsport

In 2019 hebben ‘the remarketing people’ met al hun activiteiten veel wedstrijden gespeeld. Eens temeer werd het hen hierbij duidelijk “Remarketing = topsport”. Altijd moet het meer, makkelijker en/of sneller.

“Een kritische klant, een goede competitie en een veranderende markt zet ons continu op scherp. Zo halen we het beste uit ons zelf, uit onze producten en uit de mooie samenwerkingen die wij hebben. Met de finish en een podiumplaats in zicht kunnen we elk jaar weer trots zijn”, zegt Wierd Meijering (Algemeen directeur AVN Group).

Nieuwe koppelingen, slimme tactieken en gebruikersgemak stonden daarbij voorop. Inmiddels worden de tools van AVN Remarketing steeds meer gebruikt door diverse leasemaatschappijen, fleetowners, importeurs en dealerholdings in binnen- en buitenland.

the remarketing people van de AVN Group, met haar entiteiten AVN Remarketing, AutoInspectie.nl en AutoVeiling.nl, zien 2020 met vertrouwen tegemoet en staan klaar om u en uw klanten optimaal te kunnen bedienen. Hierbij leveren ze voor het gehele Remarketing proces ‘tools en platforms’ met bijbehorende ‘inspectiedienstverlening’ en ‘verkoop dienstverlening’.

Ga ook voor een podiumplaats in 2020. Laat u verassen door ervaren automotive collega’s die met u meedenken in procesverbeteringen met innovatieve toepassingen.
De markt verandert, verandert u mee? Neem dan contact met ons op via: www.avnremarketing.nl

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: