Autotrust Europe BV

Borgstee 15
9403 TS  Assen

Tel.: +31 592 340018

Mail:  info@autotrust.nl
Web: www.autotrust.nl

Autotrust

Garantie: van zorg naar winstmaker

Beschouwt u garantie als een risico en een zorg? De garantiedienstverlening van Autotrust helpt juist om uw bedrijf te laten renderen. Garantie maakt dat uw klanten tevreden zijn en terugkomen. Wij zorgen voor kostenbeheersing en voorspelbaarheid. Uw klanten tevreden, uw bedrijf winstgevend. Dat is het doel dat we dagelijks nastreven.

Innovatie

Autotrust is de jongste garantiedienstverlener in Nederland en toch zijn we al marktleider. Daar zijn we trots op. Ons geheim? Meedenken en innoveren. Alleen als we echte waarde voor u creëren blijft u klant. Wij geloven in een lange termijn relatie boven snel rendement. We blijven nieuwe ideeën testen om u steeds beter van dienst te zijn.

Autotrust of Eigen merk?

U krijgt alle vrijheid de keuzes te maken die u belangrijk vindt. Autotrust biedt standaardproducten en maatwerkoplossingen. Wilt u gebruikmaken van het Autotrustmerk, een garantielabel of toch BOVAG? Autotrust heeft garantieoplossingen voor alle soorten garanties. Neem contact met ons op!

Wist u dat?

Autotrust een volledig online systeem biedt voor het afsluiten van garanties en het indienen van claims? Ook interessant: Het Autotrust garantielabel wordt ondersteund door alle grote occasion portals. Autotrust werkt ook in Belgie met een eigen kantoor in Antwerpen. Nog meer weten? Neem contact met ons op. We horen graag van u.

Zekerheid

Autotrust is soms dienstverlener en soms verzekeraar. Als verzekeraar is Autotrust coverholder van LLOYDS of Londen en heeft zij een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12019198. Voor geschillen is Autotrust aangesloten bij het onafhankelijk klachten instituut voor de Financiële dienstverlening KiFiD. Dát biedt u en uw klant echte zekerheid.

Transparantie

Autotrust vindt dat fairness belangrijker is dan voorwaarden. Uw klanten zijn tenslotte onze klanten. Dat schept een grote verantwoordelijkheid. Daarom zorgen wij altijd voor heldere en eerlijke communicatie. We streven naar 100% klanttevredenheid en vragen uw klanten om onze dienstverlening onafhankelijk te beoordelen.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: