Autorola B.V.
Nijverheidsweg 1b
3433 NP Nieuwegein

Tel: +31 (0) 30 29 000 92

E-mail: info@autorola.nl
Web:    https://nl.autorolagroup.com/

Autorola.nl

Autorola biedt oplossingen op gebied van professioneel wagenparkbeheer door het optimaliseren van processen tot en met volledige remarketing, ondersteund met realtime data. Ze biedt autofabrikanten, dealerholdings, leasemaatschappijen, autoverhuurbedrijven, banken en verzekeraars oplossingen om occasions snel en efficiƫnt te verkopen via het veilingplatform Autorola Marketplace. Met meer dan 100.000 verkochte voertuigen per jaar behoort Autorola tot de Europese top in remarketing oplossingen in Europa.

Daarnaast levert INDICATA, onderdeel van Autorola, een unieke online oplossing om opbrengsten op het gebied van remarketing te verhogen. Door realtime data van de occasionmarkt in 13 landen te verzamelen, te verwerken en te analyseren wordt inzicht in vraag en aanbod, prijs- en marktdynamiek en voorraden gegeven.

Voor specifieke behoeften met betrekking tot efficiƫnter wagenparkbeheer ontwikkelt Autorola Solutions tailormade systemen.

Autorola heeft vestigingen in 19 landen. Vanuit deze 19 landen bedienen onze medewerkers lokale en internationale bedrijven. Met meer dan 100.000 verkochte voertuigen per jaar behoort Autorola tot de top inzake Online- en Software Re-marketing Oplossingen in Europa. 70.000 professionele handelaars uit meer dan 31 landen gebruiken het Autorola remarketing platform.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: