Stichting 100% onderhouden
Lange dreef 8
4131NH Vianen
0347-238001
 
www.100procentonderhouden.nl
 

Over 100%onderhouden

Transparantie en zekerheid door gecontroleerd auto-onderhoud

In januari 2017 is de stichting 100% onderhouden gestart met haar activiteiten en sindsdien kunnen deelnemende autobedrijven hun klanten auto’s met het 100% onderhouden weblabel aanbieden. 100% onderhouden biedt de automobilist transparantie en zekerheid als het gaat om gecontroleerd auto-onderhoud.

Consumenten hechten veel waarde aan een complete onderhoudshistorie bij de aankoop van een occasion. Ze willen gemiddeld zelfs € 972,- meer betalen als de historie van een occasion aantoonbaar compleet is.
Met een 100% onderhouden weblabel maken professionele autobedrijven dit expliciet zichtbaar, net zoals bij Nationale Autopas. Het label is autospecifiek en wordt door deelnemende autobedrijven toegekend onder toezicht van de stichting 100% onderhouden. Deelnemers volgen een webinar met instructies dat wordt afgesloten met een examen.

Daarna kan men 100% eenvoudig aanvinken in het VMS-systeem. Het weblabel wordt getoond op de grote advertentieportalen. Ook ontvangt een deelnemend autobedrijf een van elke aangevinkte auto een waardecertificaat per email.

Om te kunnen adverteren met het weblabel moet een bedrijf deelnemer worden van 100%. Meer informatie is aan te vragen via: http://www.100procentonderhouden.nl/voor-autobedrijven/
 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: