Wensink Automotive veilt nu ook alle budget auto’s via Autorola zonder minimumprijs!

Wensink Automotive gaat per 1 mei ook al haar budget auto’s zonder minimumprijs veilen via het internationale veilingplatform van Autorola. Deze goedkopere auto’s worden met name ingeruild bij de Euroselectie vestigingen waar Wensink vreemd merk auto’s verkoopt.

De samenwerking tussen Wensink en Autorola is gestart in 2012 voor de handelsauto’s van alle merkdealer vestigingen. Op jaarbasis worden er sindsdien rond de 1000 auto’s verkocht van Wensink via Autorola. Er zullen naar verwachting rond de 250 budget auto’s extra geveild gaan worden voor de Euroselectie vestigingen. De budget auto’s worden ondergebracht in een aparte Wensink Budget veiling waar bovendien zonder minimumprijs wordt geveild: de hoogste bieder is altijd koper! Veilen op deze wijze doet Autorola al 10 jaar en het bewijst zijn succes keer op keer. Kopers willen graag hun tijd daar besteden, waar de kans het grootste is dat zij auto’s kunnen kopen. Door te veilen zonder minimumprijzen is het voor kopers zeker dat zij auto’s kunnen bijkopen.

Sales Manager Joost Leisink: “Wij zijn tevreden over de werkwijze van Autorola en verwachten dat we met deze uitbreiding in onze samenwerking onze resultaten voor de budgetauto’s nog verder gaan verbeteren”.

Over Autorola
Autorola is één van de grootste online remarketingbedrijven in Europa met vestigingen in 20 landen. Naast het online veilen van ex-leaseauto’s, trucks, trailers en machines verzorgt Autorola diverse andere services op het gebied van online remarketing waaronder de online voorraadbeheer- en taxatietool INDICATA.Wensink Automotive gaat per 1 mei ook al haar budget auto’s zonder minimumprijs veilen via het internationale veilingplatform van Autorola. Deze goedkopere auto’s worden met name ingeruild bij de Euroselectie vestigingen waar Wensink vreemd merk auto’s verkoopt.

Meer informatie over Autorola vindt u op deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: