Walter Stoof naar CitNOW Video Benelux B.V.

Walter Stoof is per 1 maart aan de slag gegaan bij automotive video-technologieproducent voor de autobranche CitNOW Video Benelux B.V.

“De versterking van ons team met Walter is een logische volgende stap na het nieuws over de uitbreiding van CitNOW naar het vasteland van Europa”, aldus Ruud Prins van CitNOW Video Benelux B.V.
Stoof gaat zich volgens Prins inzetten om CitNOW producten en diensten in de markt te promoten en middels trainingen te ondersteunen. “We verwachten met Walter nog meer nieuwe relaties te kunnen bereiken en daarmee het succes van CitNOW verder te kunnen vergroten.”

“Eén filmpje zegt meer dan 1.000 verkoopgesprekken”

Stoof heeft een schat aan automotive ervaring. In 1999 richtte hij online autoveiling FleetSelect op. Daarvoor was Stoof onder andere werkzaam bij Kwik-Fit, Peugeot Nederland en BCA Europe.
“Video is een prachtige verkooptool”, aldus Stoof. “Eén plaatje zegt meer dan 1.000 woorden, maar één filmpje zegt misschien wel meer dan 1.000 verkoopgesprekken. Het gaat er als verkoper om dat je zo duidelijk mogelijk laat zien wat je doet en wie je écht bent. Dat is op dit moment én in de toekomst de beste manier om het vertrouwen van de klant te winnen.”

 

 

Altijd op zoek naar innovaties

CitNOW denkt volgens Stoof verder dan alleen videocommunicatie. “Het systeem kan ook meten en analyseren hoe de gebruiker succesvoller kan worden. In Engeland heeft CitNOW dit al vaak bewezen. Door video krijg je een nieuw soort verkoper die zichzelf meer blootgeeft en daardoor automatisch meer terugkrijgt van de klant. Hetzelfde geldt voor de servicemanager aan de receptie en de monteur in de werkplaats.”

Prins is enthousiast over de samenwerking. “Walter is een ervaren automotive professional met een groot netwerk. Hij is altijd op zoek naar innovaties en vernieuwingen. Hij begrijpt als geen ander dat het draait om structuur, discipline en communicatie. Hierdoor past hij naadloos in het team van CitNOW Video Benelux B.V.”

CitNOW

De moderne consument oriënteert zich voor de aanschaf van een product eerst op internet voordat hij contact zoekt met de aanbieder ervan. De consument heeft de macht, en kiest zijn leverancier op basis van vertrouwen aan de hand van reviews en het eerste contactmoment.


CitNOW automotive videomarketing vergroot het sales en aftersales rendement van autobedrijven, door bestaande processen te verbeteren en aan te passen aan het veranderende aankoopgedrag van consumenten. Video maakt het autobedrijf transparanter en het contact met de klant persoonlijker.

Door middel van analyses en rapportages wordt er structuur en efficiëntie in het klantcontact aangebracht. Hierdoor wordt een relatie op basis van vertrouwen opgebouwd. Met video kan het autobedrijf de merk- en productbeleving op afstand en effectief overbrengen. Hierdoor kan aantoonbaar tot 60 procent sales- en tot 20 procent meer aftersalesconversie gerealiseerd worden.

De contactgegevens van CitNOW vindt u op deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: