VWE en iBoss verdiepen samenwerking: VWE activeert SilverDAT calculate voor alle iBoss gebruikers

Heerhugowaard, 9 september 2015. iBoss, Back-office leverancier voor schadeherstelbedrijven, heeft SilverDAT calculate verder geïntegreerd in haar pakket. SilverDAT calculate is daardoor nu nog beter beschikbaar in de processen van alle autoschadebedrijven die gebruik maken van iBoss.

Verdieping samenwerking logische stap

Na de eerste koppeling van vorig jaar, ontstond aan beide kanten de behoefte om de samenwerking verder uit te diepen. De schadeherstelbedrijven van iBoss hebben nu de mogelijkheid om SilverDAT calculate te gebruiken naast het al bestaande calculatiesysteem. Het schadecalculatiesysteem van VWE en DAT Nederland is uitermate geschikt voor verhaalbare schades of schades waarbij geen derde partij, zoals een verzekeringsmaatschappij, is betrokken.

iBoss gebruikers optimaal bedienen

Marcus Fromberg Business Consultant van VWE vertelt: “In de afgelopen periode hebben wij samen met iBoss gekeken hoe wij iedere gebruiker van iBoss optimaal kunnen bedienen. Een wens van beiden was om SilverDAT calculate beschikbaar te stellen aan alle gebruikers van iBoss. De komende tijd gaan we SilverDAT calculate uitgebreid toelichten op de klantenavonden van iBoss. In de daaropvolgende periode krijgen de bedrijven op locatie verdere uitleg over het systeem. Naast deze intensieve begeleiding van VWE, profiteren iBoss-gebruikers ook van een speciaal tarief.”

De klant kiest zelf

Ook iBoss is blij met de intensievere samenwerking: “Door deze samenwerking bepaalt de klant zelf van welk calculatiesysteem hij gebruik wil maken. Wij hopen hiermee in de toekomst een nog grotere doelgroep te kunnen bedienen. Dit resulteert in lagere kosten voor de schadehersteller en optimaal gebruik van het iBoss systeem”, aldus Hans van Poorten, Directeur PI-systems, leverancier van iBoss.

Jasper Verweij, Directeur DAT Nederland, ziet de verdieping van de samenwerking als een logische stap in het bieden van complete dienstverlening: “SilverDAT calculate helpt schadeherstelbedrijven om op een laagdrempelige, maar gedegen manier normcalculaties te maken. Een calculatie is echter maar een onderdeel van het gehele schadeherstelproces. Door de opbouw van iBoss en de open structuur van SilverDAT calculate hebben we een nog mooiere integratie gerealiseerd.”

Meer informatie over VWE vindt u op deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: