VIDEO: In één oogopslag alle informatie voor de in- en verkoop van gebruikte auto’s

Cijfers en data in combinatie met de kennis en ervaring van de ocassionmanagers is volgens Rafik Ben Saad, financieel directeur bij Mulder-Mazda, de beste mix. Met Japie komt dit samen. 

“Het voordeel van Japie is dat we alle marktinformatie op het internet kunnen matchen met onze eigen auto’s. Zo zien we in één oogopslag hoe we geprijsd staan, hoe we moeten staan (conform ons eigen klant specifieke protocol) en wat dit betekent voor de prijs die we nu hanteren. Ook aan de inkoopkant gebruiken wij JapiecarsPRO waardoor we niet meer op alle veilingkanalen inloggen. Wij openen alleen Japie nog maar” Aldus Rafik in onderstaande video interview.

Over Japiecars
Gebruikte auto’s in- en verkopen op basis van ervaring, gevoel en historische data is verleden tijd! Japie en zijn team van data scientists leveren namelijk real-time markt- en trendinformatie over marktwaardes, (toekomstige) restwaardes en courantheden van gebruikte auto’s. Hierdoor lopen autobedrijven nooit meer onnodig achter de feiten aan. Japie automatiseert het (financiële) proces van inkoop tot aan monitoren en verkoop. Dit zorgt ervoor dat miljoenen euro’s aan kapitaal optimaal rendeert. 

Contact met Japie
 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: