Versterking van het BCA en FleetSelect-team

Zoals u weet, is de automotive markt volop in beweging, en dat zijn FleetSelect en BCA ook. Om die reden willen wij u graag informeren over een belangrijke personele wijziging.

De salesteams van FleetSelect en BCA zullen per direct verder gaan onder leiding van een nieuwe, gezamenlijke salesmanager. Zijn naam is Robbert-Jan Borger en hij heeft inmiddels bijna 25 jaar ervaring in de automotive branche. Door de nieuwe rol verwachten we meer synergie voor de klant te bereiken doordat er meer kennis en kunde gedeeld wordt tussen de teams.

Robbert-Jan is geen onbekende in de branche. Hij heeft de afgelopen jaren onder andere bij RDC, Better.be en OEC veel ervaring opgedaan in het optimaliseren van de bedrijfsprocessen bij klanten en verbeteren van hun rendement. Behalve dat hij ervaring heeft in diverse leidinggevende en commerciële functies in Fleetmanagement en schadesturing bij gespecialiseerde bedrijven zoals bij FleetSupport en Innovation Group, is hij ook zelf ondernemer geweest.

Robbert-Jan heeft als doel bij BCA/FleetSelect voor ogen: “Samen met de klant te bouwen aan de verbetering van zijn rendement in de remarketing van zijn gebruikte voertuigen, door samen deze processen te optimaliseren op basis van onze kennis & kunde.”  

Wilt u met hem van gedachten wisselen over de markt en onze diensten? Neem dan gerust contact met hem op: r.borger@bca-autoveiling.nl.

Gezien alle bagage die hij meeneemt, hebben wij iemand aan ons team toegevoegd die gedreven en kundig is en ons zeker zal versterken. We hebben er alle vertrouwen in dat de komst van Robbert-Jan onze organisatie weer een stap verder zal brengen en we de klant nog beter van dienst kunnen zijn. 

Heeft u vragen over bovenstaande informatie? Laat het ons gerust weten!

Met vriendelijke groet,

Iede Aukema                                              Hans Kieft

Directeur BCA Autoveiling                          Directeur FleetSelect

Meer informatie over FleetSelect vindt u op deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: