Verkoop je voorraad via het Autoveiling Handelsplatform

Het onlangs geïntroduceerde B2B Autoveiling Handelsplatform is een succes. Afgelopen weken is steeds een groot deel van het wekelijks aanbod verkocht. Dus zijn we op zoek naar meer aanbod, zegt algemeen directeur Wierd Meijering. Het Handelsplatform biedt ook jou de kans om jouw voorraad te verkopen voor een vaste handelsprijs aan een grote, internationale kopersgroep.  

Autoveiling Handelsplatform 
Het B2B Handelsplatform is uitsluitend voor RDW erkende autobedrijven. Alle autobedrijven zijn al jarenlang klant en gewend ‘online’ zaken te doen. Hun bod staat! Anders dan op een veiling gebruikelijk, aldus Meijering, is dat er geen actief biedproces is. Dat trekt ook andere kopers.
Nadat de verkoper de auto’s heeft aangemeld via autoveiling.nl/handelsplatform worden deze eerst professioneel geïnspecteerd en geven de veilingmeesters van AutoVeiling.nl vervolgens een advies vraagprijs. Uiteraard bepaalt de autoverkoper zelf de handelsprijs.  

Professionele inspectie 
De auto-inspecteur van AutoInspectie.nl komt nadat er minimaal 3 auto’s zijn aangemeld op jouw locatie inspecteren. Doordat een professionele auto-inspecteur van AutoInspectie.nl de auto inspecteert kan AutoVeiling.nl de koper ‘Beschrijvingsgarantie’ bieden. Met andere woorden: geen gezeur garantie. En een auto met een rapport van hoge kwaliteit maakt kopers enthousiast.

Het gemak 
Na de aanmelding wordt je volledig ontzorgd, dus je hoeft niet bang te zijn dat het je extra werk oplevert. Tevens belemmert het niet jouw eigen verkoop en wordt de auto pas opgehaald als deze verkocht is. Het volledige proces wordt uit handen genomen. Voor de uitgebreide video met tekst en uitleg hoe jij jouw voorraad kunt verkopen via het Autoveiling Handelsplatform - klik hier. 
 
Ben jij een slimme autoverkoper? 
Slimme autoverkopers verkopen hun voorraad via het Autoveiling Handelsplatform. Ga snel naar www.autoveiling.nl/handelsplatform en meld minimaal 3 auto’s uit jouw voorraad aan! 

Contact met Autoveiling.nl

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: