VDS Nieuws: Kfz-Brief spoedbestelling, vandaag besteld = vandaag geleverd

Voor degenen die op dezelfde werkdag nog een Kfz-Brief nodig hebben, heeft VDS heel goed nieuws! Je kunt namelijk vanaf nu bij VDS ook een spoedbestelling plaatsen.

Spoedpakket A | Kfz-Brief

Wanneer je de Kfz-Brief nog dezelfde dag nodig hebt, dan kun je sinds kort ook kiezen voor ons Spoedpakket A. Hierbij kun je de Kfz-Brief op werkdagen al vanaf 16.00 uur afhalen, mits het originele kenteken (Kentekencard en Deel II) vóór 08.00 uur bij ons is ingeleverd.

De voordelen van Spoedpakket A:

  • Een Kfz-Brief is een duurzame EU-registratie, die door toelatingsautoriteiten in heel Europa geaccepteerd wordt
  • Op dezelfde dag af te halen  
  • U weet zeker dat u een kloppend bewijsstuk heeft voor de Belastingdienst

Wil je meer weten over ons Spoedpakket A? Bezoek dan onze website (https://vdsautoexport.nl/diensten/export-pakketten/spoedpakket-a) of neem direct contact op met een van onze accountmanagers.

Voorbehoud Spoedpakket A

Spoedpakket A is niet beschikbaar voor voertuigen met lpg-installatie of voertuigen waarbij er geen E-nummer op het kenteken vermeld staat. Bovendien kan het in bepaalde gevallen zo zijn dat er aanvullend een Datenblatt benodigd is alvorens er een Kfz-Brief kan worden afgegeven. In dit geval, kunnen wij de Kfz-Brief niet op dezelfde dag leveren. Helaas kan er niet vooraf beoordeeld worden of een Datenblatt nodig zal zijn.

Meer informatie over VDS vindt u op deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: