Uitbreiding commercieel team VDS Automotive Group

Per 1 september 2015 heeft VDS Automotive Group haar commercieel team versterkt met twee nieuwe krachten, te weten Thomas Leurink en Ron Fleuren. Beide functies zijn nieuw binnen de organisatie. Deze uitbreiding moet bijdragen aan het realiseren van de groeiambitie die VDS voor de aankomende jaren heeft.
 

Thomas Leurink
Thomas Leurink (39) zal als Key Accountmanager de positie van VDS binnen het grootzakelijke segment gaan versterken. De nadruk komt hierbij te liggen op het ontwikkelen en onderhouden van de relaties bij leasemaatschappijen en dealerholdings. Deze functie sluit naadloos aan op de jarenlange ervaring die Thomas in dit speelveld heeft opgedaan bij AutoScout24. Daarnaast zal hij medeverantwoordelijk zijn voor een toename in de afzet van nieuwe auto’s.
 

Ron Fleuren 
Om de landelijke dekking te verbeteren, is Ron Fleuren (49) aangetrokken als accountmanager voor de regio Zuidoost Nederland. Ron heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in zowel de groothandel als import- en exportdienstverlening, in diverse commerciële functies bij Autobedrijf Van der Wal en Grensland auto.

Meer informatie over VDS Automotive Group vindt u op deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: