Twee Peugeot-vestigingen overgenomen door Van Mossel

De vestigingen in Aalsmeer en Mijdrecht van Peugeot Groene Hart zijn met ingang van 1 januari 2019 overgenomen door Van Mossel Automotive Groep. Van Mossel neemt ook Autoschade Cloosterman in Nijmegen over. 

De overname van Peugeot Groene Hart betreft de klantenbestanden en medewerkers van de twee bedrijven. De fysieke bedrijven zijn met ingang van 1 januari 2019 gesloten, de klanten worden doorverwezen naar Van Mossel in Amstelveen. 

De overgenomen Peugeot-vestigingen waren voorheen vestigingen van Hans Lammers. Precies twee jaar geleden zijn de twee bedrijven samengegaan in Peugeot Groene Hart, samen met Boonstoppel in Waddinxveen en Van Jaarsveld in Montfoort. Daarbij werd bepaald dat de directies van de verschillende bedrijven verantwoordelijk bleven voor hun eigen dealerbedrijven. 

Afstand
“De autobranche verandert zo snel dat grote investeringen noodzakelijk zijn voor een gezonde toekomst”, vertelt Hans Lammers. “De afstand van de vestiging in Aalsmeer naar Amstelveen is zo klein dat een investering in een nieuw pand niet logisch is. Om de toekomst voor onze medewerkers en klanten veilig te stellen hebben we heel bewust gekozen voor familiebedrijf Van Mossel.” Alle medewerkers gaan mee over naar Van Mossel in Amstelveen en Amsterdam Zuidoost.

In Nijmegen neemt Van Mossel het autoschadebedrijf van Gerard Cloosterman over. Cloosterman zelf gaat met pensioen, het bedrijf gaat verder als Van Mossel Autoschade Nijmegen en blijft aangesloten bij Schadenet. 
 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: