Thuiswinkel Waarborg voor Autoveiling.nl

21 januari 2014. Autoveiling.nl is vanaf nu erkend en gecertificeerd lid van de Thuiswinkel Organisatie. Het Thuiswinkel Waarborg is het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Met het Thuiswinkel Waarborg laat Autoveiling.nl zien dat zij consumenten een betrouwbare manier van online winkelen biedt.

Met de Autoveiling Verkoopservice van Autoveiling.nl kunnen particulieren hun auto snel en veilig online laten veilen. Meer dan zesduizend autobedrijven bieden mee op de aangeboden auto, waardoor de verkopende consument – zonder vervelende onderhandelingen te hoeven voeren – verzekerd is van het hoogste bod. Door een inspectie vooraf worden vervelende verrassingen achteraf uitgesloten.

Het hoogste bod
Het inruilen van een auto is niet meer van deze tijd. Zonder inruil is het veel makkelijker zaken doen, zeker online. Een nieuwe of gebruikte auto uitzoeken zonder onderhandelen over die lastige inruilauto is interessanter en transparanter. Veel autobedrijven bellen slechts een paar bevriende handelaren voor een inruilbod. De Autoveiling Verkoopservice laat kopers uit binnen- en buitenland tegen elkaar op bieden en verkoopt zo elke auto voor de beste prijs. Auto’s worden uitsluitend na akkoord van de verkoper toegezegd.

Strenge certificering
Webwinkels die het Thuiswinkel Waarborg voeren hebben een strenge juridische en financiële check doorstaan en worden jaarlijks gecertificeerd. Hierdoor biedt nu ook Autoveiling.nl consumenten de zekerheden van het Thuiswinkel Waarborg:

  • Weten met wie zij zaken doet en hoe zij het bedrijf gemakkelijk kunnen benaderen
  • Algemene voorwaarden zijn overeengekomen met de Consumentenbond
  • Bedenktijd: 14 dagen
  • Veilige betaalomgeving
  • Onafhankelijke klachtenbemiddeling

Erkend Register Veilinghuis
Autoveiling.nl, onderdeel van AVN Group, is opgericht in 2002 en staat als Erkend Register Veilinghuis ingeschreven bij de Federatie TMV. Het veilinghuis is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de meest innovatieve en toonaangevende speler op het gebied van online voertuigremarketing in Nederland. De AVN Group verwerkt jaarlijks ruim 55.000 inspecties, veilt er 25.000, waarvan er 17.500 verkocht worden aan binnenlandse en buitenlandse kopers.

Voor meer informatie over Autoveiling.nl gaat u naar deze pagina.
 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: