taGGleAuto introduceert de Tekst Generator: Snel een pakkende tekst bij iedere auto advertentie

(Persbericht)

Het invoeren van een gebruikte auto in het voorraadsysteem kan het autobedrijf nodeloos veel tijd kosten. Met name het produceren van de beschrijvende tekst geeft nogal eens vertraging en het resultaat is dan toch vaak onbevredigend. De nieuwe Tekst Generator van taGGleAuto lost dat probleem op, door op basis van data binnen enkele seconden een duidelijke en pakkende tekst over iedere auto te schrijven.

Bij het invoeren van nieuwe en gebruikte auto’s in het voorraadsysteem is tijd een belangrijke factor. Iedere dag dat een auto niet wordt geadverteerd, kost geld. Daarom is het van belang dat de invoer in de verschillende occasionportals zo snel en efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd. De beschrijvende tekst is daarbij echter een bottleneck. Want na het geautomatiseerd invoeren van alle data van de auto, moet de verkoper er dan ineens voor gaan zitten om een wervende en pakkende tekst te produceren. Niet iedere verkoper heeft daar de inspiratie voor en ook de meest creatieve verkoper zit bij de zoveelste auto van die week wel eens met zijn handen in het haar. Dit ene onderdeel kan daardoor veel tijd kosten, waardoor een auto later dan nodig is, wordt geadverteerd.

Automatisch teksten schrijven

Dat probleem wordt nu opgelost met de Tekst Generator van taGGleAuto. Hiermee worden teksten gegenereerd op basis van de ingevoerde specificaties van de auto. Aan de hand daarvan wordt vanuit de database van taGGleAuto een toepasselijke tekst samengesteld. De basis hiervan wordt gevormd door teksten van ervaren autojournalisten, die weten hoe je een auto goed en aansprekend omschrijft. Deze beschrijvingen pakken de aandacht van de consument en geven hem of haar een nog beter inzicht in de kwaliteiten van de betreffende auto. Bovendien verhogen deze teksten de vindbaarheid van advertenties in Google en andere zoekmachines. De Tekst Generator maakt daarmee iedere advertentie af, zonder inspanning en zonder tijdverlies en met een uniforme uitstraling.

Videotrailers

De Tekst Generator is onderdeel van taGGleAuto, dat al voor vele autobedrijven snel en geautomatiseerd dynamische videotrailers produceert. TaGGleAuto wordt ondersteund door nagenoeg alle bekende voorraadbeheersystemen en zij werken ook met ons samen bij de invoering van de Tekst Generator. Autobedrijven die al geabonneerd zijn op taGGleAuto, kunnen voor € 10 per maand een abonnement op de Tekst Generator erbij nemen.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: