Stam wint Remarketing Innovation Award

15-03-2011 16:44

Stam Groep heeft zojuist de Remarketing Innovation Award 2011 gewonnen. De prijs werd op de eerste editie van het Remarketing Event in het Van der Valk hotel in Almere uitgereikt aan directeur Geerlof Stam.

Stam verhandelt als eerste dealergroep in Nederland alle auto’s met een handelsbestemming door middel van internet remarketing. Inruilauto’s worden getaxeerd met behulp van eigen kennis en informatie in plaats van op basis van handelsbiedingen. "Door de efficiëntere inrichting van alle interne processen heeft een forse kostenreductie plaatsgevonden, zonder dat dit ten koste is gegaan van de waarde van de gebruikte auto’s", aldus de jury, die uit zestien inzendingen de drie finalisten had geselecteerd.

Naast Stam waren ook leasemaatschappij Noordlease en de dealerholding Bochane genomineerd voor de prijs. De winnaar is via een stemming onder de 180 bezoekers van het Remarketing event gekozen.

Het Remarketing Event is een gezamenlijk initiatief van acht vooraanstaande spelers uit de remarketing branche. Het congres is gericht op leasemaatschappijen, dealerholdings, fleetowners en andere bedrijven die professioneel te maken hebben met de remarketing van gebruikte auto’s.

Bron: automotive-online.nl

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: