Spaaractie CarsOnTheWeb Nederland succesvol afgerond!

Vianen, 11 juli 2014. Ter ere van het eenjarig jubileum van CarsOnTheWeb.nl spaarden de Nederlandse autobedrijven in de maanden april, mei en juni voor toonaangevende prijzen. Hoe meer auto’s er in deze periode werden gekocht, hoe groter het cadeau. De prijzen varieerden van een iPod shuffle tot een Sonos Play:5 alles-in-één Wireless Hifi-systeem.  

Kopers gaven massaal gehoor aan spaaractie
Door deze actie heeft CarsOnTheWeb haar klantenbestand verdubbeld en hebben loyale klanten een beloning ontvangen voor hun recente aankopen. De actie heeft CarsOnTheWeb een dominante positie gegeven binnen de online veilingmarkt.

Leuke actie
Op vrijdag 11 juli 2014 ontving Ben de Rooy uit Sint Philipsland zijn Sonos Play:5 Hifi-systeem uit handen van Remco Otte. “Dit soort acties zijn een leuk initiatief en hieruit blijkt dat CarsOnTheWeb haar relatie met klanten serieus neemt, de klantbetrokkenheid is zeer hoog.” aldus Ben de Rooy.

Bedanken voor het vertrouwen
“Via dit soort acties willen we onze kopers bedanken voor het vertrouwen in ons veilingplatform. Ook willen we hiermee voor andere autobedrijven de drempel verlagen tot een eerste online aankoop. Je merkt dat klanten het waarderen wanneer er iets extra’s wordt gedaan.” aldus Remco Otte, Algemeen Directeur van CarsOnTheWeb Nederland. 

Voor meer informatie over CarsOnTheWeb gaat u naar deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: