SONAX gaat samenwerking aan met Brabus

Nieuwegein 18 december 2014 – Sonax en Brabus dragen beide het concept  “Made in Germany” uit en gaan altijd voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Brabus, een Duits tuningbedrijf gevestigd in Bottrop sinds 1977 en Sonax, car care specialist sinds 1950.

Sonax GmbH investeert al jaren in de motorsport, en is partner van Infiniti Red Bull in de Formule1 klasse. De car care specialist uit de Duitse deelstaat Beieren ontwikkelt producten om elke auto er weer als nieuw uit te laten zien. Het maakt niet uit of de auto van het circuit komt of uit het dagelijkse verkeer. Sonax adviseert voor de veeleisende klant de XTREME lijn of Premium Class lijn - dus ook voor de bijzondere getunede auto’s van Brabus.

De naam Brabus staat voor een tuningbedrijf dat elke wens, wat betreft het maken van een supercar, in vervulling kan laten gaan. Met elk detail tot in perfectie uitgevoerd.

Brabus CFO Stefan Hosters: “we zijn verheugd om deze samenwerking officieël te maken. Brabus is overtuigd van de hoge kwaliteit en prestaties van Sonax producten die ze gebruiken in werkplaatsen, wasstraten, te reconditioneren auto’s, of het onderhouden van particuliere auto’s. Een goed voorbeeld is de Sonax technologie voor lakherstel en lakverzegelingen die we gaan gebruiken.

We zijn erg blij onze samenwerking hierdoor te versterken”, benadrukte Franz Fischer, hoofd van de afdeling marketing bij Sonax, bij de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst bij Brabus in Bottrop. "We zijn trots op een partner die al tientallen jaren voldoet aan de hoogste eisen van haar internationale klanten." De eerste zichtbare tekenen van de samenwerking zijn de "sprankelend schone" auto's van Brabus. Maar ook in de communicatie (bijvoorbeeld voor beurzen) zullen beide partijen gemeenschappelijke paden volgen. Ze werken samen aan optimale kwaliteit en gaan deze boodschap uitbrengen aan een breed publiek. Er zijn synergieën voor beide partijen. Brabus kan rekenen op premium producten die voldoen aan de hoogste kwaliteits eisen. Sonax op de expertise van een van ’s werelds toonaangevende tuningbedrijven voor de ontwikkeling van haar assortiment. 

Voor meer informatie over SONAX gaat u naar deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: