SONAX breidt productie en opslagruimte uit

Met een investering van tientallen miljoenen euro’s heeft SONAX  haar productie en opslagcapaciteit van haar fabriek in Neuburg  a.d. Donau verder uitgebreid.

De nieuwe hal is gevestigd op het terrein van SONAX, wat zich nog altijd binnen de stadsgrenzen van Neuburg a.d. Donau bevindt.

Neuburg a.d. Donau, gelegen in de Duitse deelstaat Beieren, met haar mooie “Altstadt” is een prachtige plek om te wonen en te leven. Een belangrijke reden voor eigenaar Manfred Hoffmann om zich bij het bouwen van deze nieuwe hal volledig te richten op duurzaamheid, leefomgeving, natuur en milieu.

“De nieuwe industriële hal is ontworpen voor de toekomstige behoeften van SONAX. We koppelen onze ondernemende toekomst aan de ecologische toekomst van de regio" aldus Manfred Hoffman. Het gebouw, bestaande uit 2 verdiepingen, biedt op de begane grond ruimte aan de opslag van bulkpartijen, pallets en etiketteerrollen. Op de eerste verdieping bevinden zich een 5-tal volautomatische vulmachines die de productiecapaciteit voor de wereldwijde klanten van SONAX voor de komende jaren moet waarborgen.

SONAX Car Care B.V. is als dochteronderneming van het Duitse SONAX GmbH in Nederland actief op het gebied van Car Care in de breedste zin van het woord. Het succes van SONAX berust op de kracht van het merk, de hoge kwaliteit van haar producten én de dienstverlening. SONAX Nederland is een landelijk georganiseerde Car Care organisatie die totale auto-reconditioning zowel op locatie als in eigen SONAX Stations aanbiedt.

SONAX is onder andere verkrijgbaar bij Halfords, Formido, Brezan,
filialen van AD en de betere automaterialenshop. 

Voor meer informatie over SONAX gaat u naar deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: