SCL Rotterdam breidt haar team verder uit

John Engels naar SCL Rotterdam

Schiedam, 12 februari 2016 – John Engels start op 1 maart bij SCL Rotterdam. Hij gaat zich bezig houden met het uitbreiden van de klantengroep van SCL Rotterdam.

SCL Rotterdam is full service auto im- en exportdienstverlener en heeft een duidelijke groeiambitie waarbinnen ze zich verder wil positioneren op de Nederlandse markt. Binnen zijn nieuwe functie is John Engels verantwoordelijk voor de groei binnen bestaande en nieuwe klanten voor de Im- en exportdienstverlening.

 John Engels

Bij SCL Rotterdam werken 40 mensen. Andreas Schorel en Mark Notenboom zijn in 2007 het bedrijf gestart met het wereldwijd verschepen van auto’s. In 2009 is exportdienstverlening toegevoegd aan de portefeuille. Sinds 2013 is het bedrijf actief als full-service importdienstverlener voor importauto’s uit Europa. SCL ontzorgt het gehele importraject vanaf aankoop in het buitenland tot het schadevrij en showroomklaar afleveren bij de opdrachtgever.

Verdere uitbreiding van het team is een logisch gevolg van de toenemende vraag naar importdienstverlening en past bij de groei die de SCL Rotterdam doormaakt. In 2015 werden ook Vanessa Baumbach en Egge Selles aangenomen.

Meer informatie over SCL Rotterdam vindt u op deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: