Samenwerking Vakgarage en Autoveiling Verkoopservice

Nijkerk, 27 januari 2014. Stichting Vakgarage en Verkoopservice van Autoveiling Nederland gaan per 1 februari een samenwerking aan. Landelijke dekking en een gedegen inname keuring door Vakgarage van auto’s die door Autoveiling Verkoopservice ter veiling worden aangeboden zijn de basis voor deze samenwerking.

Werkwijze
De Autoveiling Verkoopservice biedt particulieren en niet RDW erkende bedrijven de mogelijkheid om hun auto te laten veilen tegen betaling. Iedere aangeboden auto wordt in eerste instantie op locatie door een inspecteur geïnspecteerd, waarbij een gedetailleerde beschrijving wordt opgemaakt en gegarandeerd. Aan de hand van deze beschrijving wordt de auto online geveild en verkocht aan autobedrijven uit heel Europa. Nadat er overeenstemming is bereikt over de prijs, dient de verkoper de auto in te leveren bij een Vakgarage in de buurt.     

Geen gezeur achteraf
Wierd Meijering algemeen directeur AVN Group: “Alle auto’s worden vooraf optisch geïnspecteerd en na de verkoop technisch gekeurd door het kwalitatief hoogstaande netwerk van Vakgarages. Na akkoord van de Vakgarages worden de verkopers per direct door Autoveiling Nederland uitbetaald. Op deze manier komen kopers niet voor verrassingen te staan.”

Christien den Uil voorzitter Stichting Vakgarage; “Voor onze leden is het een extra dienst en een extra contactmoment met een autorijder uit de regio die wellicht in de markt is voor een andere auto. Een concept met toekomst, de synergie van onze activiteiten en het prettige contact maakte het voor ons interessant een samenwerking aan te gaan met Autoveiling Verkoopservice.“ 

Voor meer informatie over Autoveiling.nl gaat u naar deze pagina.
 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: