Samenwerking: RTL Autowereld en GasPedaal.nl

Zoekmachine GasPedaal.nl en televisieprogramma RTL Autowereld zoeken de samenwerking rondom redactionele items over het zoekgedrag van autokopers. In de occasionspecial van RTL Autowereld, afgelopen zondag, werd door GasPedaal.nl een toelichting gegeven op het zoekgedrag van Nederlanders naar hun nieuwe auto.

Leuke inzichten

 “Deze samenwerking met RTL Autowereld geeft de kijker leuke inzichten in wat van belang is voor de aankoop en wederverkoop van zijn occasion. Op basis van data kunnen we mooie feiten meegeven. Welke opties zijn bijvoorbeeld van belang op je auto? Of welke kleur behoudt zijn waarde?” aldus Kelly Ratering, marketing manager www.gaspedaal.nl

Duits is geliefd

Uit de eerste aflevering blijkt dat bezoekers de Duitse auto’s hoog op de verlanglijst hebben staan. Een top 5 van meest gezochte merken (jan-mei 2015):

  1. Volkswagen
  2. Audi
  3. Peugeot
  4. Opel
  5. BMW

[bron: gaspedaal.nl]

De komende 5 weken staan items rondom milieu, liefhebbers auto’s en opvallende zaken rondom kleuren van auto’s centraal.

Bekijk de uitzending op http://rtlautowereld.nl.

Over GasPedaal.nl

De zoekmachine brengt autokoper en autodealer snel en eenvoudig bij elkaar. GasPedaal.nl indexeert 15 autoportals. Dit aanbod wordt ontdubbeld getoond. Daarnaast wordt dealers de mogelijkheid geboden om de bezoeker middels hun eigen occasionaanbod via GasPedaal.nl direct naar de eigen dealer website te verwijzen. GasPedaal.nl biedt de consument op deze manier de keuze waar hij de gevonden auto gaat bekijken; bij de dealer of via een deelnemende portalsite.

Meer informatie over GasPedaal.nl vindt u op deze pagina

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: