Remarketing Gids bij Automotive nummer 4

Almere 11 april. Automotive geeft eerste Remarketing Gids uit. Bij de het vakblad Automotive management nummer 4, is afgelopen week de eerste editie van de Remarketing Gids meegezonden. In opdracht van het Remarketing Platform, een productie van EXPOMotion, is deze gids met medewerking van de partners en sponsoren tot stand gekomen.

Het is de eerste keer dat het Remarketing Platform dit vakgerichte naslagwerk laat uitgeven. Het staat boordevol nieuws en achtergronden uit de branche en is tevens het ‘papieren bewijs’ dat remarketing een vak is geworden.

Wij roepen al sinds het eerste Remarketing Event (in 2011) dat remarketing een vak is. Dit wordt jaar in jaar uit bewezen door de groeiende belangstelling voor het event en de Remarketing Lounges. Het Remarketing Event 2014 trok voor bijna 300 bezoekers. Ook de website www.remarketingevent.nl ontwikkelt zich steeds meer als platform voor specialisten in de gebruikte-wagensector.

Bent u als deelnemer aan het event nog niet op één van de Remarketing Lounges geweest? Dan heeft in u 2014 nog twee kansen: dinsdag 27 mei en donderdag 25 september. De lounges hebben een vakinhoudelijk karakter en worden afgesloten met een netwerk- en contactborrel. Op deze website kunt u zich aanmelden als bezoeker.

Deze week ontvangen alle bezoekers van het afgelopen Remarketing Event, gehouden op 25 maart jl. een exemplaar van de 'gids'. Hierna zullen wij de gids ook online ter beschikking stellen.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: