RDC: "Onze klanten kunnen op ons rekenen! "

Het zijn zware tijden. We beginnen ons nog maar net te realiseren hoe enorm de impact van de coronacrisis zal zijn. Deze crisis raakt iedereen, natuurlijk ook de mobiliteitsbranche. Wij zijn RDC, onderdeel van Bovemij. Samen met Bovemij en viaBOVAG zijn wij er voor en door de branche. Ook in deze tijden kun je op ons rekenen.

Vandaag bieden we een eerste pakket aan waarmee we onze klanten in deze zware dagen willen ondersteunen. Dat doen we op een drietal gebieden. 

1. We helpen je om online business te kunnen blijven doen

Het is voor jou van groot belang dat je online uw business kunt blijven draaien. Om je daarbij te helpen, komen we met de volgende ondersteunende maatregelen: 

Geen abonnementskosten en gratis leads voor viaBOVAG.nl 

We stellen viaBOVAG.nl voor een periode van 3 maanden kosteloos open voor alle BOVAG auto- en motorbedrijven. BOVAG-ondernemers krijgen in die maanden dus geen factuur voor het adverteren en ontvangen van leads van viaBOVAG.nl. Ook BOVAG fietsondernemers kunnen vanaf eind mei profiteren van een kosteloze periode van 6 maanden.

Geen kosten voor Mobi-id 

Om toegang te krijgen tot de platformdiensten van Bovemij en RDC is Mobi-id nodig. De kosten die daarmee gepaard gaan, komen de komende 3 maanden voor alle klanten van Bovemij en RDC te vervallen. Daarmee is ook de toegang tot viaBovemij.nl (mijnOndernemersportaal.nl) de komende 3 maanden gratis. 

2. We helpen je om extra aandacht aan je klanten te geven

Je klanten hebben veel vragen. Ook over gepland onderhoud en bezoeken aan je showroom. Zijn jullie nog open? Mag ik mijn auto nog wel brengen? En hebben jullie wel hygiënemaatregelen getroffen?

Kant-en-klare mailing in CaRe-Mail 

In CaRe-Mail is voorbeeldmailing klaargezet die je naar wens kunt aanpassen en uitbreiden, om zo je klanten zo uitgebreid mogelijk te kunnen informeren over wat zij kunnen verwachten en waarmee ze rekening moeten houden als ze je bedrijf willen bezoeken. Daarnaast staat ook een mailing klaar om je klanten te attenderen op de zomerbandenwissel. #businessasusual…

3. We helpen je met extra inzichten in de markt

Het zijn bijzondere tijden en we merken dat er veel aandacht is voor verkoopcijfers. We zijn ons bewust van het belang voor de branche van objectieve gegevens in deze periode .
Dagelijkse verkoopstatistieken, eenvoudig in te zien en te downloaden
Ons kantoor is gesloten, maar het Automotive Dashboards portal en bestandsleveringen zijn en blijven gewoon beschikbaar. Net als al onze andere diensten en onze collega’s, maar dan vanuit huis.  Neem bij vragen gerust contact op via onze servicedesk, bereikbaar via 020-6445553 of servicedesk@rdc.nl
 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: