Pick-up locatie COTW groeit uit zijn jasje

CarsOnTheWeb Nederland verhuist pick-up locatie wegens sterke groei

Huidige pick-up locatie te klein
Vianen, 24 april 2014. De pick-up locatie van CarsOnTheWeb Nederland, beheerd door Fleetport, verhuist per 1 mei 2014 van Utrecht naar Raamsdonksveer. Reden voor de verhuizing is de sterke groei die CarsOnTheWeb Nederland doormaakt. Fleetport fungeert als centrale Europese HUB voor import en export via CarsOnTheWeb Nederland. Wekelijks vinden honderden voertuigen hun weg naar kopers uit binnen- en buitenland.

“Door het toenemende aantal voertuigtransacties zijn wij genoodzaakt een groter onderkomen te zoeken. Het terrein in Utrecht had een beperkte capaciteit. Uiteindelijk hebben wij, samen met Fleetport, in Raamsdonksveer een geschikt terrein gevonden dat voldoet aan onze eisen en kan meegroeien met onze organisatie”, aldus Remco Otte, Managing Director van CarsOnTheWeb Nederland. “Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met CarsOnTheWeb Nederland en vereerd dat wij een bijdrage kunnen leveren aan hun verdere groei”, vervolgt Pieter Jongenotter, Directeur van Fleetport Nederland B.V.     

Nieuwe locatie met ruim voldoende capaciteit
De nieuwe pick-up locatie is gevestigd op industrieterrein Dombosch te Raamsdonksveer. Het terrein biedt ruimte voor meer dan duizend auto’s en er zijn voldoende laad- en losmogelijkheden. Het is gemakkelijk bereikbaar en nabij de snelwegen A27 en A59.

Nieuwe adres per 1 mei
Fleetport HUB Raamsdonksveer
Ramgatseweg 61
4941 VN Raamsdonksveer
Nederland

Voor meer informatie over CarsOnTheWeb.nl gaat u naar deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: