PCA en VETOS kiezen voor online remarketingoplossing

PCA en VETOS hebben een overeenkomst gesloten met FleetSelect. De vereniging van merkspecialisten in Peugeot en Citroen (PCA) en Toyota (VETOS) bieden sinds kort hun gebruikte auto’s aan via een eigen online remarketingomgeving binnen AutoBLOX, een ontwikkeling van FleetSelect. Tevens kunnen de inruilvoertuigen aangeboden worden in één van de zestien online veilingen van FleetSelect.

De samenwerking met de vereniging van merkspecialisten is onlangs van start gegaan en biedt de aangesloten leden diverse voordelen. Door middel van het speciale PCA-VETOS platform hebben zij inzage in elkaars bedrijfsvoorraad en kunnen zij actief auto’s aan elkaar aanbieden. Daarnaast kunnen zij hun voertuigen aanbieden aan de grote kopersgroep van FleetSelect.

“Met deze samenwerking verwachten wij de occasionverkoop naar een hoger niveau te kunnen brengen” aldus Jur Ooijman van ABC-Automotive, coördinator en adviseur van VETOS en PCA. “Ook kan een hogere omzetsnelheid en daarmee een hoger rendement op de occasions gerealiseerd worden.”

John Engels, Business Development Manager bij FleetSelect: “We bemerken we dat de behoefte van autobedrijven aan een volwaardige remarketingpartner toeneemt. Wij bieden partijen als PCA en VETOS daarom een op maat gemaakt platform aan, waarmee wij in deze behoeften kunnen voorzien.

Over PCA en VETOS
PCA en VETOS maken onderdeel uit van de European Car Specialist Association (ECSA). ECSA heeft als doel het behartigen van de belangen van de aangesloten merkspecialisten. De leden van de ECSA zijn een vijftal merkspecialistenverenigingen, waaronder PCA en VETOS. In totaal zijn er ca. vijftig merkspecialisten aangesloten bij PCA en VETOS. Deze bedrijven zijn met name gespecialiseerd in de merken Peugeot, Citroen en Toyota.

Over FleetSelect
FleetSelect heeft vijftien jaar ervaring met het online veilen van personenauto’s en bedrijfswagens en is daardoor uitgegroeid tot het grootste online autoveilingplatform van Nederland. Per jaar worden bij FleetSelect ruim 15.000 voertuigen verhandeld. Met de online remarketingsoftware AutoBLOX faciliteert FleetSelect per jaar de remarketing van tienduizenden gebruikte auto’s. Voor een groot aantal dealergroepen en importeurs, waaronder Peugeot, Citroen, BMW, Mercedes-Benz en Mazda, organiseert FleetSelect besloten veilingen. FleetSelect is onderdeel van de BCA Groep.

Meer informatie over FleetSelect vindt u op deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: