Oud directeur Grensland Auto versterkt AVN Group

Kaatsheuvel, 19 juni 2014. Per 1 augustus 2014 zal Oscar Hollink werkzaam zijn als operationeel directeur bij de AVN Group. Hij zal zich gaan richten op de dagelijkse operatie bij Autoveiling Nederland, theCarAuction.eu en Autoinspectie Nederland. “De markt verandert snel en om op het juiste moment te kunnen schakelen is het belangrijk daadkrachtige mensen in huis te hebben”, zegt Wierd Meijering algemeen directeur AVN Group. “De know how en expertise van Oscar, op onder andere het gebied van import en export, is hierbij meer dan welkom”.

Ervaring in remarketing
Oscar Hollink was directeur van Grensland Auto dat in 2008 begon en per juli 2014 het bedrijf beëindigt. Daarvoor werkte hij 12 jaar als occasionmanager bij Broekhuis Holding. Tevens is Oscar sinds 2001 voorzitter van de ANWB Bovag Koerslijstcommissie.

Doorontwikkeling en uitbreiding
Met het oog op de snel veranderende markt heeft Autoveiling Nederland haar diensten uitgebreid met de Autoveiling Verkoopservice. Deze service biedt particulieren en niet RDW erkende bedrijven de mogelijkheid om hun auto op de veiling aan te bieden. Technische doorontwikkeling gericht op dit marktsegment versterkt de marktpositie. De Autoveiling Verkoopservice is onlangs verder uitgebreid met de Auto Trader Verkoopservice, deze is tot stand gekomen door de samenwerking tussen Auto Trader en Autoveiling Nederland.

The remarketing people
Autoveiling.nl, onderdeel van de AVN Group, is opgericht in 2002 en staat als Erkend Register Veilinghuis ingeschreven bij de Federatie TMV. Het veilinghuis is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de meest innovatieve en toonaangevende speler op het gebied van online voertuigremarketing in Nederland. De AVN Group verwerkt jaarlijks ruim 55.000 inspecties, veilt er 25.000, waarvan er 17.500 verkocht worden aan binnenlandse en buitenlandse kopers.

Voor meer informatie over Autoveiling.nl gaat u naar deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: