Oscar Hollink en Michel Schel naar VDC

Hollink begint in maart als directieadviseur, Schel is op 1 februari toegetreden tot het MT van Voertuig Documentatie Centrum (VDC). Schel is afkomstig van Bas Trucks en richt zich in zijn nieuwe rol op de dienstverlening aan de truckbranche.

Hollink verbindt zich als directieadviseur (parttime) aan VDC. Hij gaat zich mede richten op de toekomstige strategie van het bedrijf en zal zijn netwerk en branchekennis ter beschikking stellen om de dienstverlening van VDC verder uit te breiden en te optimaliseren. Naast deze werkzaamheden is Hollink, die afkomstig is van Helderen ook voorzitter is van de ANWB/Bovag-koerslijstcommissie, samen met VDC bezig nieuwe branche-initiatieven te ontwikkelen.

“Mijn hart ligt bij de in- en verkoop van gebruikte auto’s en dat kan sinds een jaar of tien niet meer zonder im- en export. In mijn tijd bij Grensland werkten wij al heel prettig samen met VDC en het ‘samen optrekken’ is altijd gebleven. Mooi dat we dit nu structureel maken. Daarnaast zijn we nieuwe plannen aan het uitwerken, die wat meer in de opleidingssfeer liggen, we hopen na de zomer hierover concreter te kunnen zijn. Natuurlijk heb ik de afgelopen jaren veel gezien en ideeën opgedaan en ik wil graag met VDC mijn bijdrage leveren om deze plannen verder uit te werken en in de praktijk te brengen, aldus Hollink”.

VDC nam in 2015 het voormalige Grensland-terrein in Weeze (Deu) over.

Michel Schel treedt 1 februari toe tot het MT van VDC. Schel werkte de afgelopen jaren als salesmanager bij Bas Trucks. Schel gaat zich bij VDC bezighouden met het opzetten van een uitgebreid, onafhankelijk dienstenpakket voor de truckbranche. Daarbij zullen de logistieke afhandeling en douane en import- & exportdienstverlening belangrijke onderwerpen zijn.

Meer informatie over VDC vindt op deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: