Online occasions leasen in België

In België is de afgelopen maanden een nieuwe onderneming van start gegaan die leasecontracten op gebruikte auto’s aanbiedt. De start-up werkt samen met VW/Audi-importeur D’Ieteren en biedt op dit moment alleen auto’s aan van de Volkswagen-merken.

Lizy.be is voortgekomen uit het idee om het proces van het leasen van een auto flexibeler en goedkoper te maken, met name voor kleine ondernemers en zzp-ers. Oprichters Sam Heymans en Vincent Castus kwamen hiermee onder meer terecht bij D’Ieteren Finance. In samenwerking hiermee is nu een webplatform opgetuigd waar de ondernemer het complete proces van het leasen van een auto kan doorlopen.

De auto’s die op Lizy.be worden aangeboden, zijn jonge, gebruikte auto’s van de merken Volkswagen, Seat, Skoda en Audi en komen uit de voorraad van D’Ieteren. Leasecontracten zijn op basis van full operational lease. Het bestellen van een auto kan in enkele minuten geregeld zijn, aflevering gebeurt binnen twee weken.

De opzet van Lizy doet denken aan het Nederlandse platform Stocklease.nl, waarin Dutch Lease en Volkswagen Pon Financial Services samenwerken.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: