Nu ook Remarketing Event in België!

21-10-2011 13:25 Remarketing Event België 2011
Remarketing, nu en in de toekomst

ga naar de website

De remarketing van tweedehandswagens en einde contract wagens vereist tegenwoordig een steeds grotere professionaliteit. Het volgen van prijsontwikkelingen, het optimaliseren van de verkoopmarges
en extra waarde toevoegen in de processen wordt steeds belangrijker. Een geheel nieuwe bedrijfstak is hierdoor ontstaan. Dit was een belangrijke reden, voor de organisatie van een dynamisch congres rondom dit thema.
In navolging op het succesvolle Remarketing Event, 15 maart jl. te Almere - Nederland, organiseert EXPOMotion met een aantal founding partners een Remarketing congres op:

Dinsdag 15 november 2011, in het Diamant Conference en Business Center Brussel - België.

Inmiddels zorgt een collectief van verschillende Belgische toeleveranciers gezamenlijk voor het creëren van toegevoegde waarde. Het zijn allen professionele leveranciers op het gebied van, voertuiginspecties, -logistiek en - (online)veilen, maar ook die van waarde taxaties en het leveren van praktische ondersteuning in de bedrijfskolom van tweedehandsauto’s.
Door het leveren van (unieke) toegevoegde waarde in de verschillende onderdelen van de Remarketing-keten, zijn deze professionele partijen in staat het rendement en de opbrengsten van de in- en verkoop van tweedehandsauto’s te optimaliseren van haar klanten.

 

Programma

Op het programma staan onder andere de volgende plenaire thema’s en parallelsessie onderwerpen: “De gevolgen van de nieuwe Autobelastingen in België”, “Trends en Prijsontwikkelingen in België en Europa van Tweedehandswagens”, “De toenemende Elektrificering van het Wagenpark, gaat dit werkelijk wel gebeuren?”, “Wat vereist een professionele B2C-verkoop in de toekomst?”

De bezoeker staat een inspirerende en informatieve middag te wachten, zoals:
• Een interactief en dynamisch debat, met hierin vooraanstaande (Inter-) nationale key note sprekers;
• Netwerken met branchegenoten tijdens de lunch, pauzes en afsluitende remarketing lounge (drank en hapjes);
• en de introductie van de 1ste Belgische Remarketing Innovation Award, complementeren dit hoogwaardige programma.

Inschrijven als bezoeker voor dit evenement kan alleen via: www.remarketingevent.be, na ontvangst van de persoonlijke uitnodiging óf indien u zich per email meldt bij de organisatie.
Hier vindt men tevens het volledige programma met aanvangstijden, de sprekers, route, kosten, media en congrespartners. Ook potentiële Gold, Silver en Bronze partners vinden hier de volledige deelnamemogelijkheden terug.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: