Norbert de Jong start bij VWE als Manager Automotive Solutions

Met ingang van 21 november stelt VWE Norbert de Jong aan als Manager Automotive Solutions. De Jong wordt verantwoordelijk voor de online en data-gerichte proposities van VWE.

In 2015 lanceerde VWE het nieuwe online platform Mijn VWE, waarop alle online diensten voor het autobedrijf samen komen. VWE investeert daarnaast in data science, waardoor de beschikbare data wordt omgezet in waardevolle inzichten en voorspellende modellen. Deze online en data-proposities worden gebundeld in het bedrijfsonderdeel VWE Automotive Solutions.

Om dit bedrijfsonderdeel kracht bij te zetten, stelt VWE Norbert de Jong aan als Manager Automotive Solutions. Per 21 november start De Jong in deze functie, waarin hij verantwoordelijk is voor het ontwikkelen en vermarkten van de online producten voor het autobedrijf en de data oplossingen voor de voertuigbranche.

“VWE biedt mij een prachtige nieuwe uitdaging. Weliswaar is het voor mij een nieuwe markt, de ambitie voor duurzame groei sluit perfect aan bij mijn eigen ambities en achtergrond. Ondernemerschap en aandacht voor innovatie zijn in mijn ogen cruciaal voor succes. Zaken die ik absoluut herken binnen VWE”, aldus De Jong.

Piet Renses, Algemeen Directeur van VWE, kijkt uit naar de start van De Jong: “Ik ben erg verheugd met de komst van Norbert de Jong. We kunnen zijn oog voor marktontwikkelingen en klantgerichtheid goed inzetten bij het ontwikkelen en vermarkten van onze proposities”, zo vertelt Renses.

De Jong werkte eerder voor Habasit als Commercial Director en voor Kemetyl als Sales Director en Managing Director.

Meer informatie over VWE vindt u op deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: